2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayırlı geceler hanımlar, bu gece erken yatmıştım bi karın ağrısı mide buşantısıyla bi uyandım çok fena afedersiniz ishal olmuşum midem de acaip bi şekilde yanıyo. Şu an doktora gitsem mi diye düşünüyorum yavrum iyi mi diye endişeleniyorum

Karin ağrınız ishalden olabilir mi?Yediginiz bir şey dokunmuş olabilir.Eğer bir terslik olduğunu düşünüyorsanız gidin hastaneye.İçiniz rahat eder.

Buarada günaydın kızlar Umarım hepiniz iyisinizdir. Muğla ya vardık 8 saatlik yolu 12 saatte geldik . Biraz yoruldum baş ağrısı oluştu. 2 gündür denize giriyorum .ilk girdiğimde karnım şöyle bi mideme doğru gerildi. Dedim allah allah yuzemicem mi Ama sonra geçti hatta bel ağrıma da iyi geliyor . Belim maalesef hala ağrımaya devam yatıyorum ya mesela saga dönüyorum ağrıyor sola dönüyorum ağrıyor dönerken beni mahvediyor yavaş yavaş dönüyorum . Alttan hafif bi agrım oluyor .seğirme gibi anlam veremedim.Yanma ya da kaşınma yok . Olabildiğince kuru tutmaya çalışıyorum umarım bir şey olmaz.Herkese sağlıklı sıhhatli gebelikler ...sevgiler...

Karin ağrınız ishalden olabilir mi?Yediginiz bir şey dokunmuş olabilir.Eğer bir terslik olduğunu düşünüyorsanız gidin hastaneye.İçiniz rahat eder.
Sanırım ishal yüzündendi tuvalete çıkınca geçti çok şükür ama böyle bi karın ağrısı hiç yaşamamıştım. Bir de 4.aydayım bulantılarım 3.ay sonunda geçmişti tekrar olunca çok korktum. Teşekkür ederim desteğiniz için

Ewettt Yusuf lar biraz afacan oluyorlar bnde katiliyorum ama guzel de isim

Beli ağrıyanların cinsiyeti belli mi acaba. Benimde oğlumdayken 5 ay çok şiddetli ağrımıştı bunda olmadı. Cinsiyet farkıyla alakası olabilir mi yoksa ikinci gebelik vücut alışkın ondan mı

Beli ağrıyanların cinsiyeti belli mi acaba. Benimde oğlumdayken 5 ay çok şiddetli ağrımıştı bunda olmadı. Cinsiyet farkıyla alakası olabilir mi yoksa ikinci gebelik vücut alışkın ondan mı
Benimde kizimda bel agrisi cekmedim ama bu bebiste var hatta kuyruk sokumu agrisi da var. İki gebelik arasinda cook fark var ama cinsiyet ne bilmiyorumm bu ara meraktan olucem

Benim de belim çok ağrıyor ama cinsiyeti öğrenmedim. Bugün öğleden sonra randevum bakalım öğrenebilecek miyiz .özellikle gece sağa sola dönerken çok ağrım oluyor

Benimde çok ağrıyo cinsiyet erkek ama ben onunla alakalı olduğunu sanmıyorum tamamen gebenin kemik yapısı ve genişlemelerle alakalı bence

Kızlar cumartesi randevum vardı her şey normal dedi. 2 hafta sonra. İkili test ve ense kalınlığı ölçümü için çağırdı.
Bugün akıntım açık pembe geldi. Ne zaman endişelenmeyin sizce?
Kan yok,ağrım yok, bir şikayetim yok.

Ben de heyecanla bekliyorum benimde bir kizim var dünyalar guzeli birde oğluşumz olsun cok istiyoruzz persembe gitmeyi düşünüyorum cinsiyt icin yoksa daha 2 hafta var bekleyemem
Send benim.gibisim cnm inş ikimiİnde bi pasasi olur bende randevu almadm dhaa napsak.bilmiom

Canım akıntını takip et ve gidebilme şansın varsa bence git,muayene olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…