2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ohh iyi olmanıza sevindim.Benimde ishal olduğumda belirtilerim aynı sizin gibi oluyor.İshal mide bulantısı da kusma da yapıyor malesef

Ya cnm bende hiç sola yatamiyom ya sağıma.donuk yatiyom.hep.sola yatınca karnım ağrıyor durmamiyom.dogal.olrak donuyom.saga bida ama.sag tarafa yatmisim. Bugünde çok fena uyusumusum nolucak böyle her yerim agriyo

Ya cnm bende hiç sola yatamiyom ya sağıma.donuk yatiyom.hep.sola yatınca karnım ağrıyor durmamiyom.dogal.olrak donuyom.saga bida ama.sag tarafa yatmisim. Bugünde çok fena uyusumusum nolucak böyle her yerim agriyo
Ay hic bilmiyorum canım ya hamile yastığı var ya ondan alicam ben. Belki sağı solu desteklediği için daha konforlu uyurum. Soluma yatınca rahatım karın göbek olarak ama belim falan hep ağrıyor çok uzun süre kalamiyorum o pozisyonda. Çok erken başladı gibi geldi bana bu şikayet :))

Canım benim de aynı anlattigin gibi sola yatabiliyorum öbür türlü biraz rahatsız oluyorum sanki dönüyorum hemen

Saglikli sihatli olsun insallah bnde ogrenirim icime erkek doguyor ama istedigim icinmi bilemiyorum

Ben zaten önceden de yazın zor uyurdum özellikle gece uyanırsam, şimdi tekrar uyuyana kadar bir saat geçiyor en azından. Dün gece 3 saat uykusuz kaldım; ama bilmiyorum hamilelikten midir sıcaktan mıdır. Sırt üstü ben de yatamıyorum ya sağa ya da sola dönmem gerekiyor, hamileliğin son aylarında falan da sol tavsiye ettikleri için genelde sola dönüp yatmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…