2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok cnm degil bu persemve gitmeyi dusunuorum gosterrse insallah. Hos ruyalarim da hep kiz goruyorum yani kiz diolar hep ama tersimi cikar dogru mu bilemiyorum
Hayırlısı olsun inşallah canım ya bende bikac kere erkek gördm bakalım ya istediğim için görüyor olabilirimm inş doğru çıkar

Evet b nc de erken başladı benimd ilk gebeligmmde sonn ayına. kadar çok rhattm bu ikinci ama simdidienn bend rahat değilim cnm valla ya inş sagsaglim biran önce atlatırız gebeliklerimizi bende var o yastiktan ama hiçte faydası olmuyor her türlü rrhatsizm cnm malesf

Merhaba kizlar bende doktordan geldim benmki pek gostermedi yatiyodu doktor onu rahatsiz etti de yinee gostermedi ama cinsiyet tahmini olarak kiz dedi ikinci kizim geliyo galibaa...
Rahmin bi tarafi büzüşmüştü su az mi iciyon dedi yok surekli su sivi türü tuektiyom dedim ama cok sicak oldugu icin buhar oluyo iste bu konuda dikkat et dedi

Kızlar doktorum demir hapı (gynoferon) ve multivitamin (previt positive) vermişti bugün ilk defa içtim ve 10 dk sonra kustum ki bugüne kadar hiç kusmadım hamileliğimde ilaçların böyle bir etkisi olabilir mi ?

Kızlar doktorum demir hapı (gynoferon) ve multivitamin (previt positive) vermişti bugün ilk defa içtim ve 10 dk sonra kustum ki bugüne kadar hiç kusmadım hamileliğimde ilaçların böyle bir etkisi olabilir mi ?
Ewet olabilir demir hapi bulanti yapiyor. Tok karna icmeyi dene

Bugün kontrolüm vardı kızlar herşey yolunda çok şükür 12 hafta uyumlu 2li testi yaptırmadım iltihaptan şüphelendi idrar verdik cinsiyet için erken bidahaki kontrol dedi.

Eklentiler

• IMG-20200720-WA0004.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 55
Faydası olmuyo mu ay o zaman ben de almayayım ya boşa masraf yapmaya gerek yok

Kızlar ikili test sonucum gelmis ama taa cumartesi gideceğim bunu yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20200720_133759.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…