2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ikili test sonucum gelmis ama taa cumartesi gideceğim bunu yorumlayabilir misiniz
Burdan bir hesaplat bakalım

Bende öyleyim aynen... Doktora bugün soracaktım unuttum heyecandan vsama hamile yastığı benimde aklimda

Canım be bu aşırı karışık geldi . İngilizce olmasından değil de degerleri hangisine yazıp neyi isaretleyecegimi bilemedim. Cok sağol yine de.

4 bucuk hafta da 7 kilo almışım neremle aldm bilmiyorum ama hala aynı gibiyim cok mu sizce 50 en son 57 oldu
Frenle canim biraz kendini sebze agirlikli beslen sonlara dogru daha cok aliniyo gerci bende senin gibiydim basta cok hizli aldim sonra yemeyi biraktim ve son iki ay en cok kilo alinan aylarda hic kilo almadim

Çok fazla.Cok hızlı gidiyorsun canım.Ama stres yüzünden bolca yiyor olabilirsin.Biraz dikkat et strese girme.Ilk 12 haftada 2 kg alınması gerekiyor
Evet farkında da degilim. Eksik kilom vardı onu almısm gibi düşüncem dikkat etcem artk 17 haftadaym bu haftalar da çok alınıyormuş insallah ipin ucu kaçmaz

Kizlar bugün itibariyle doktor magnezyuma başladı .. uyumadan önce almayı tavsiye etti... Ve plesanta önde olduğu için progesteron a devam...Dr zamanla rahim büyüdükçe plesanta yukarı çıkar dedi...
İki sorum olacak?
Birinci sorum Plesantanin önde olması sorun çıkarır mı???
İkinci sorum magnezyum migde bolgemdeki kasılmalar da iyi gelir mi?

Frenle canim biraz kendini sebze agirlikli beslen sonlara dogru daha cok aliniyo gerci bende senin gibiydim basta cok hizli aldim sonra yemeyi biraktim ve son iki ay en cok kilo alinan aylarda hic kilo almadim
Canm et falan hc icim almıyor zaten sebzeyle aldm böyle zaten ama dikkay etmek gerekiyor haklsn ben aldığımın farkında değildim bundn sonra dikkat ederm

Bana da plasenta ön duvarda dedi sorun mu dedim hiç bi sorun yok şu an dedi ilaç filan da başlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…