2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bir şey daha soracağım kizlar İzmir de heyet raporu alabileceğim özel bir hastane biliyor musunuz?? Kamu çalışanının normal rapor hakkım az kaldı

Evet farkında da degilim. Eksik kilom vardı onu almısm gibi düşüncem dikkat etcem artk 17 haftadaym bu haftalar da çok alınıyormuş insallah ipin ucu kaçmaz
Ben oglumda toplam 25 kilo almistim sonradan verdim birde ben. Kiloluyum ama bu sefer dikkat ediyorum bebekte inden gidiyo 16. Haftaya geldim hic kilo almadim hatta 1 kilo verdim gibi bundan sora illaki alicam kilolu olunca kilo almadan nekadar ilerleyebilirsek iyo diyo dr lar ama zayifsan sikinti olmuyo 30 kiloda alsan dogumdan sora dikkat edersen. Hepsi gidiyo

Bende öyleyim aynen... Doktora bugün soracaktım unuttum heyecandan vsama hamile yastığı benimde aklimda
Ya evet doktora giderken şunu sorayım bunu sorayım diyo insan ama oraya girip bebisi görünce ucuveriyo her şey:) inşallah unutmazsam ben perşembe günü sorayım

Bana da demir yada extra bişey vermedi canim. Baştan beri multivitamin kullanıyorum hiç değiştirmedim. Senin de öyle mi? Ben de kontrolde soracağım doktora
Aynen bende şuan regenesis max kullaniyorum.sanirim 4. Ayin sonlarina dogruydu demir tam da hatirlayamiyorum ama

Aynen cnm tabi sağlıkla ilerlesinde bı sekil.az yada çok kilo alınıyor vücutla alakalı birazda. Bebislerimiz doğsunda biz kiloları veirriz insallah. Ben ilk kızımda sadece 9kilo almıştm.sonradan hepsini verdim inş bundada öyle olur

İnşallah canım benim. Gerçekten bebisler sağlıkla gelsin de insanın gözünde ne kilo ne çatlak bişey olmuyomus cidden

1.sorunun cevabı plesanta %95 yukarı çıkar,tehlike yaratmaz
2.Magnezyum ben de kullanıyorum.Bagirsaklari düzenliyor.Kabizlik sorununu çözüyor.Mide kasılması hususunu pek anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…