2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar doktorum demir hapı (gynoferon) ve multivitamin (previt positive) vermişti bugün ilk defa içtim ve 10 dk sonra kustum ki bugüne kadar hiç kusmadım hamileliğimde ilaçların böyle bir etkisi olabilir mi ?
Bana da doktor gynoferon yazmıştı. Sağlık ocağından ücretsiz kan ilacı olarak vegaferon verdiler. Doktor o da olur dedi. Akşam yatmadan önce içiyorum. Bi dokunma falan etkileme olmadı. Bi sor istersen sende canım. Ha bide doktor herhangi bi yan etki olursa hemen haber ver markayı değiştiririz dedi. Herkese Farklı yan etki yaparmış.

Merhaba arkadaşlar,
Doktor aradı bugün. 2li sonucum çıkmış. Telefonda tam anlayamadım o yüzden isimleri hatırlamıyorum. Bi değerin oranı 1/10.000, bir değer daha onun da oranı 1/50.000 dedi.
Oranlar iyi dedi. Başka tetkiğe gerek var mi dediğimde yok dedi.
değerlerden anlayan arkadaşlarım iyi midir bu rakamlar???

iyi cikmis canim sonuclarin

Süper degerlerin

ohh iyi canım sağol
Benim doktor çok ince eleyip sık dokuyan biri değil ondan size de sorayım dedim.
Burada gördüğüm kadarıyla sizinkiler daha ilgili
ben acikcasi doktorun soylediklerinin disinda dusunup kendimi huzursuz etmiyorum irdelemiyorum herseyi boyle daha rahat geciyor. Normal hayatima daha dikkatli olmak sartiyla devam ediyorum. Sen de cok takma herseyi kafana sonucun guzel cikmis cok sukur

Yarın tok karnına denedikten sonra yine dokunursa doktoruma sorayım ben de o zaman başka versin. Sağol canım

Ya bende öyleyim hatta ne kadar rahatsın diyorlardı. Burda veya başka yerlerde bir şeyler okuyunca etkileniyorum. Acaba bende mi yaptırmalıyım? Acaba bende de olur mu? Falan gibi
Yoksa normal hayatıma bende devam ediyorum. Yüzmeye gidiyorum, abartmadan falan temizliğimi yapıyorum vs.

etkilenme canim rahat ol. Riskli bir durum olsa doktorun mutlaka soyler

Kızlar bende randevuma gittim. Hislerim doğru çıktı ikinci kızım geliyor .ikili istemedim. Ölçümler iyi haftanla uyumlu dedi. Kanama alanım varmiş . Bel ağrımın sebebide buymuş. Plesantam benimde aşağıdaymış. Progestoran a devam. Demir ve vitamin verdi. Bende Durumlar böyle canlar

Selam kızlar ben ocean mummy kullanıyordum. Doktor bide gynoferon verdi. İkisinin içinde de folik asit varmış sonradan farkettim. Nerdeyse x2 folik asit almış olacam fazla değil mi ya o kadarı aklımı kurcaladı

Hayırlı olsun iki kız süper sırtın yere gelmez artık

Merhaba Güzel Anneler
Allah nasıp ederse bende Ocak annesi olacağım
2016 ocak annesiyim o zaman da çok güzel paylaşımlarımız olmuştu burada.
Herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı dilerim
Merhaba hoşgeldin canım, ben de seninle aynı durumdayım kızım ocak 2016 doğumlu, oğluşum da bu ocak da gelecek inşallah

Hayırlı olsun öncelikle. Bel ağrınız nasıldı benim de bazen uzun süre uzanınca kalktığım zaman bi ağrım oluyo acaba kanama alanıyla mı alakalı bu arada hiç kanamam olmadı

Hayırlı olsun öncelikle. Bel ağrınız nasıldı benim de bazen uzun süre uzanınca kalktığım zaman bi ağrım oluyo acaba kanama alanıyla mı alakalı bu arada hiç kanamam olmadı
Saol canım. Benim özellikle yatarken oluyor sağa sola dönerken çok zorlanıyorum . Sırt üstü yatamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…