2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hareket kisitlamasi verdi mi??? Bana normal hayata devam dedi yorulmadan... Aynı durumdayız.

Benim özellikle üst dolaplar cok kirli uzanamıyorum da mecbur sandalyeye cıkcam esim eleme yaparım diyo ama bi erkek ne kadar temizleyebilir ki
Zamanla alışıyorlar. 3 aydır ev işine bakmıyorum ben eşim yapıyor alıştı da başlarda gardiyan gibi tepesindeydim. En son markette yumuşatıcı kokusu için fikir birliğine varamadık o derece ele aldı ev işlerini yani
Beli ağrıyanların cinsiyeti belli mi acaba. Benimde oğlumdayken 5 ay çok şiddetli ağrımıştı bunda olmadı. Cinsiyet farkıyla alakası olabilir mi yoksa ikinci gebelik vücut alışkın ondan mı
Arkadaşımın oğlu oldu ve sırt bel ağrısından ölüyordum diye anlatıyor. Benim ağrım olmuyor. Arada bel ağrım oluyor o da romatizmam var ondan ağrıyor. Bakalım cinsiyet ne olacak.
4 bucuk hafta da 7 kilo almışım neremle aldm bilmiyorum ama hala aynı gibiyim cok mu sizce 50 en son 57 oldu
Kuzum çok olmuş biraz frenle bebişe yarasa amenna ama bize yarıyo hepsi
Bana da plesanta aşağıda ama bu haftalarda nornal panik yapma yukarı çıkar genelde takip edicez dedi ama ilaç vermedi.

Hareket kisitlamasi verdi mi??? Bana normal hayata devam dedi yorulmadan... Aynı durumdayız.
Benimki vermedi bana kısıtlama . Sanırım bu haftalarda normal karşılandığı için hafif dikkat yetiyor. İlerleyen haftalarda hala aşağıda kalırsa o zaman kısıtlama veriyorlar sanırım. Benim doktor bana aşağıda olduğu için kanaman olabilir olursa korkma ama mutlaka haberim olsun dedi. Çok şükür bir şey olmadı olmaz da umarım. 14 ağustos kontrolüm var çok vakit var daha bebişim nasıl merak ediyorum valla.

Evet ağır hiç bi iş yapmak yok. Bu hafta için rapor verdi. Aslında on gün verecekti hafta sonlarında sayıldığı için beş gün istedim . Rapor haklarımı bitirmeyeyim diye .diğer hafta zaten üç gün gidecğim sonra bayram.Kamudayım bende. Sonraki haftalarda da rapor izin bi şekilde inşallah idare etcğim. Heyet raporu diye araştırmadım.bulabilirsem öyle almayı düşünüyorum

Hayirli olsun canim benimkide belli degil tam ama sanki ikinci kiz gelcek gibi...
Kiza dair belirtilerin falan var miydi

Hayirli olsun canim benimkide belli degil tam ama sanki ikinci kiz gelcek gibi...
Kiza dair belirtilerin falan var miydi
saol canım . Belirti olarak göbeğim yayvan top gibi durmuyor.aslında İlkimde kız onda çok bulantım kusmam oldu hiç birşey yiyemiyordum. Bunda bulantım oldu ama Çok kusmam olmadı. Daha rahatım. Ekşi ve tuzlu şeyler hoşuma gidiyor .bu hafta biraz yüzümde lekeler çıkmaya başladı . Göbek çizgim yine aynı alt tarafda belirginleşmeye başladı.

Bende ilkinde cok rahattım ama bunda bulantim vardi hic kusmadim gerçi bende tuzlu baharatli seyler aseriyom bnmde gobek cizgim altttan belirginleşti ama gobegim bilemiyom sanki onden sivri gibi yanlarim boyle dolu dolu degil kizimda nasildi hatirlmaiyom ya insan ne cabuk unutuyo

Kızlar idrar tahlili sonucum çıkmış bakteri pozitif yaziyo bugün zaten çok şiddetli alt tarafa doğru vuran bi agrım var kültür de verdim o çıkmamış daha

Kızlar idrar tahlili sonucum çıkmış bakteri pozitif yaziyo bugün zaten çok şiddetli alt tarafa doğru vuran bi agrım var kültür de verdim o çıkmamış daha
Canim 2 gün önce bende de oldu aynısı. Kasıklarımda kramp vardı resmen. Acile gittim hemen bi suda çözünen ilaç verdi, içtim. Sabaha bişey kalmamıştı. Hiç endişelenme geçer hemen Allah'ın izniyle

Saol canım. Benim özellikle yatarken oluyor sağa sola dönerken çok zorlanıyorum . Sırt üstü yatamıyorum .
Aynı durum bende de var ama doktorum tatile çıkmamda bi sakınca gormedi .hersey normal dedi. Şuan ağrılarım arttı ozellikle yattigimda doğrulamıyorum. Ama ayaktayken yüzerken vs sorun yok

Aynı durum bende de var ama doktorum tatile çıkmamda bi sakınca gormedi .hersey normal dedi. Şuan ağrılarım arttı ozellikle yattigimda doğrulamıyorum. Ama ayaktayken yüzerken vs sorun yok
Bana yolculuğu da önermedi lekenme olur dedi. Dr nuz sıkıntısı görmediyse içiniz rahat olsun.

Hayırlısı bakalım gönlünüze göre olsun inşallah

Kaç haftaliksin cnm ben çok bişe hissetmiyrm ya normalmi bu 15+2yim ben ama ara ara hafiften atmalar oluyor onlarn dışında bişe yok bend hisstmk istyrm artk güçlü güçlü inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…