2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Darısı bizlere

Aynen bende öyleyim. Sabaha kadar dönüp duruyorum. Bide gece uyanınca daha uyumak çok zor oluyor

Geçer inşallah da bana daha hicbir ilaç falan verilmedi haftaya sonuç göstermeye gitcem bu agrimla 1 hafta beklemek çok canımı sıkıyor

Geçer inşallah da bana daha hicbir ilaç falan verilmedi haftaya sonuç göstermeye gitcem bu agrimla 1 hafta beklemek çok canımı sıkıyor

Ah ah yanliz değilmişim.
Benim baya çıktı karnım.
ilk hamileliğimdede ayniydi.
benim için sorun yok ama etrafin aa karnin hemen buyumus yorumlarindan illet oldum artik.

Merhaba İzmir’den hepinizeee Ben de Şubat görünümlü Ocak annesi olacağım yine 2015 Ocak doğumlu bir kızım var, şimdi 12haftayı bitirdim biraz zor geçse de. İkili testim yapıldı sonuç çıkmadı henüz, 3 kilo verdim ama göbeğim bariz çıktı ilk hamileliğimden Farklı şeyler yaşıyorum, sağlıklı olsun inşallah ama çok da merak ediyorum ☺ Sağlıklı güzel günlere

Hepimizin için hayırlısı kuzum benimde 2017sybat doğumlu kızım var şimdi 15.haftadayiz daha gtmedik.cinsiyet öğrenmeye Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah bende ilk hamilleigimle çok farklı geçiyor bakalım.cinsiyette farklı olucakmi merak etmeden duramiyoz inş hepimizin gonlundekini nasip etsin Rabbim

Hoşgeldin canım :) hayırlı olsun bebişin bende 2. Gebelik ve çok farklı şeyler yaşıyorum doktorum en başta bana anlatırken bunları biliyo olabilirsin ama her hamilelik farklı geçer demişti çok doğruymuş

Ah
ah yanliz değilmişim.
Benim baya çıktı karnım.
ilk hamileliğimdede ayniydi.
benim için sorun yok ama etrafin aa karnin hemen buyumus yorumlarindan illet oldum artik.
Etrafın yorumlarını asla kaale alma daha yolun başı daha hamilelik sonu doğum sonrası oooo neler neler konuşacaklar

Ayy ne zaman gidecen kiz git öğren artk

Kızlar günaydın . İkili test sonucumu telefonda öğrendim şükür temiz çıkmış. Bir ay sonra tekrar çağırdı ama ikili sonucu için yine de bu hafta gitmeme gerek var mı sizce. Ekstra demir ilacı magnezyum veriyor mu bu haftalarda doktor. Bana hala vermedi de. Bir ay sonraki işlemi bilen var mı

Dikkat etmek lazm canm ben farkında olmadan bi anda cok almısm gerci iştahım masallah ne bulursam yiyorum gebelikten once hic böyle değildim.
Bir arkadaşım daha dördüncü ayında toplam 17,5 kilo almış. Görenler taniyamiyor kızı. Ben de 7 kilo almışım tabi diyeti bıraktım ramazana girdik arada hamilelik felan derken . Bir de hic bulantı , iştahsızlık olmadı . O yüzden fena aldım ben de

Ohaaaa 17.5 ne ya nasil alabilmis oyle onu son ayda dusunmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…