2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim kızda erkek istememde istemem diyor daha hamilelikten bile haberi yokki cinsiyet haberini veremedim bile kız olsun diyor bakalım bi 20. Haftayı görelimde alıştıra alıştıra

Aynenn oyle canimm işin heyecanı isde bu evreler Rabbim saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin insallah ogrenince yaz burdan

Benim kızda erkek istememde istemem diyor daha hamilelikten bile haberi yokki cinsiyet haberini veremedim bile kız olsun diyor bakalım bi 20. Haftayı görelimde alıştıra alıştıra
Senin erkekti dimi. Cnm. Kurban olurum yaa bakalım ne tepki vericek ama doğunca alışır

Hayırlı sabahlar hanımlar, 17. Haftamdayım ve hiç d vitamini kullanmadım ilk öğrendiğimde özele gittim tüm tahlilleri yaptırdım kan ilacı ve decavit verdi. Geçen farklı bi doktora gittim d vitamini aldın mı dedi bende doktor vermedi dedim biraz minyon bi bayanım sanırım ondan söyledi ama bu ilk yapılan tahliller de ona bakılmıyor mu zaten neye göre bana vermediler anlamadım kullanmayan var mı benim gibi bi sorun olur mu ya eşim de iri bi adam ama

İri yapılılıkla alakası yok ki hele eşinle hiç alakası yok. Ben ilk hamileliğimde kullanmadım sadece decavit içmiştim bunda verdi Dr. Druna sor cnm gerekli görürse verir

İri yapılılıkla alakası yok ki hele eşinle hiç alakası yok. Ben ilk hamileliğimde kullanmadım sadece decavit içmiştim bunda verdi Dr. Druna sor cnm gerekli görürse verir
İşte bu zamana kadar gittiğim sağlık ocağı doktoru ve özeldeki doktor vermedi farklı bi yere gittim o niye vermemişler d vitamini depolarına baktır dedi bende acaba içmem mi gerekiyordu geç mi kaldım diye telaşlamdım

Her drun düşüncesi farklı oluyor gerekli görmemiş olabilir aslında yeteri kadar güneş ışığı alıyorsan sıkıntı yok ama dediğim gibi mutlaka sor Dr daha iyisini bilir

Ben de kullanmıyorum canım doktorum bana da henüz vitamin vermedi. Demir, magnezyum , d vit vs.ama pek cok arkadaş kullanıyor galiba

Değil canım. Detaylı ultrason ayrı oluyor. Ben dün doktora gittiğimde bebek 16+0 ile uyumlu, istersen dörtlü tarama yapabiliriz dedi doktorum. Ben de yapalım dedim, kan verdim yine ölçümler falan yapıldı. Detaylı için de 20 ağustosta gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…