2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
16 haftadan önce bakılıyor mu canım 4 lüye.

Kızlar bişey sorucam size dün gece sürekli su içmeye kalktım sürekli bi kuruluk oldu boğazımda korktum ya şeker falan olabilir mi ben de

Telaşlanmayın.Sağlık ocağında vitaminlerinize baktırın.Eksik olanları alın ve kullanmaya başlayın.Hamilleiginizin başında eksiklik olmayabilir ancak zamanla depolarimiz bosalabiliyor.Size tavsiyem bununla beraber iyi bir omega3 takviyesi de almanız.Vitaminleri alırken doğal formlarinda olmasına dikkat ediniz.Sentetik formda vitamin kullanmayın.Biraz pahalıya geliyor ancak daha sağlıklı.Omega için ondan,venatura gibi markalar güzeldir.Ben genelde venaturadan alıyorum sadece omega3ü kyani ismindeki Bir firmadan alıyorum.

Kızlar bişey sorucam size dün gece sürekli su içmeye kalktım sürekli bi kuruluk oldu boğazımda korktum ya şeker falan olabilir mi ben de
Gün içerisinde az su içmiş olabilir misiniz?Ya da yatmadan önce sizi yaşatacak birşeyler yemiş olabilirsiniz.İçiniz rahat etsin istiyorsanız sağlık ocağında açlık tokluk kan şekeri baktırın derim.Gerci şeker çıksa da yapacağınız sey diyet yapmak.Ya da hemen yiyip ictiklerinize dikkat edip ona göre beslenebilirsiniz

Kan tahlili yaptırmadın mı cnaım? Orda yazar d vitamini değeri

Bana doktorum şöyle demişti
Ki bir çok prf da bunu destekliyor.
Tüekiyeye gelen güneş ışınlarının açısı yeterli değilmiş. Bu yüzden kimse gerekli vitamini alamıyormuş. Tek alınan yerde güneş olduğu için takviye şart demişti. Damla olarak 1 2 damla alması gerekirmiş her insanın.
Tüm vitaminlerin emilimi için çok önemli bir vitamin d vitamini.

Sıcak bi şehirde yaşıyorum bide dün geç saatte çay içtim büyük kupa acaba ondan mi oldu

Merhaba ben 15 hafta 1 günlüğüm 2li test tarihlerini kaçırdım. Bir problem olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Hayır 4lü test 3lü 2li gibi bir test. ayrıntılı dediğimiz şey ultrasonla yapılıyor bebeğin bütün iç dış organları incrleniyor

Kızlar bu arada detaylı ultrason için fiyat aldınız mı hastanenizden?
2 hastaneye sordum fiyat kendi gittigimde 400 baska hastanede 300e yapiyorlar. Devlette yaptiracaktim ama randevu alamadim malesef yine hep gittigim hastaneye gidicem

2 hastaneye sordum fiyat kendi gittigimde 400 baska hastanede 300e yapiyorlar. Devlette yaptiracaktim ama randevu alamadim malesef yine hep gittigim hastaneye gidicem
Ben de aynı ya devlette randevu yok. Hastane 300 dedi mecbur orda yaptiricaz artık. Feda olsun bebitolara

Canım senin mi benim mi yaa. Dudaklarım ve ağzımın içi bir kuru sana anlatamam. Üç litreyi geciyorum su da ama bana mısın demiyor. Gece hala susamış şekilde su içmek icin uyanıyorum. Ben de şekerden şüphelendim kendimde. Acayip derecede susamislik hissi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…