2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Oo maşallah hayırlı olsun şimdiden. Ben de hala bir arayış içindeyim. İnş gönlüme göre bulurum. İlk olduğu için biraz çekiniyorum açıkçası. Neye göre nasıl bakmalıyım diye
Benim kullandığım medela elektrikli pompa çok memnunum bebeğin emmesi gibi kademeli var hızını ayarlaya
biliyorsun

Hayırlı Cumalar kızlar.Benimde dünden beri migrenim tuttu yerdemiyim göktemiyim belli değil geçmedide hala parol içiyorum ama banamısın demiyo bu sabah bi uyandım ki kör oldum herhalde dedim meğerse gözlerim ağrıdan şişmiş açılmıyolar napçam ben böyle 9 ay yaa

Geçmiş olsun hayırlı cumalar canım. Migren taşı denen mentollü bi taş var ya ondan aldım ben çok rahatlatıyor beni. Migrenin ne boyutta bilmiyorum tabi ama nane yağı yada böyle bişey denesen

Ah canım geçmiş olsun. Migreni biri olarak Allah sabır versin demekten başka bişey gelmiyor elimden.

Name yağı kullan mutlaka
Şakaklarına kulak arkana boynuna burnuna sür
Ağrının geldiği yere sür

Bol bol su iç

Asla rüzgarda kalma

Mümkünse geceleri başının üstüne bir örtü pike koy. (gece terleyip soğuyoruz migren tetikleniyor)

Güneş gözlüksüz dışarı çıkma

Yüksek sesle müzik TV izleme dinleme

Aç kalma muhakkak atıştır.

Aura evresini hissettiğin an parol al ve gözüne örtü bağlayıp sessiz bir odada uyu.

Allah Bol şifalar versin

doktorun adını diyince ona göre fiyat veriyolar. İlk sorduğumda 2700 dediler, sonra perinatolog un adını verdim ona uyguladığımız fiyat 2100 dediler.
Çok enteresanmış :) ben de yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım perinatolog detaylı ultrason önerdi sadece ama risk oranı 1/1453 gibi bir şey bence yüksek biraz

Merhaba sevgili anneler, multivitamin olarak hangi markayi kullanıyorsunuz? Dr decavit yazıyordu ben daha kalitelisini yazar misiniz diyince 100 TL fiyatli baska bir vitamin yazdi. Benim hesaplamaya göre 5 şubat ama 2. sezaryen olunca ocak ayında olacak gibi hayırlısıyla tabi...Dün ikili test için kan verdim.12+3

Merhaba, decavit kullanıyorum ben. Burda da bildiğim kadarıyla baya kullanan var. Sağlık ocağı ücretsiz veriyor. 100tl az değil ve kullanacağız bi süre

Ben vifolic kullanıyorum en baştan beri. folik asit, omega3 ve diğer vitaminleri içeriyor. Doğuma kadar bunu kullancaz dedi doktor. 75 lira civarında

Kızlar napıosunuz tam herşey yolunda derken bugün hafif kanamam oldu doktor durabilir yada bu bir başlangıçta olabilir devam edebilir dedi tabi çok korkuyorum progestan verdi ikilimi sordu belki sağlıksız olma ihtimalini düşündü ondada sorun yoktu şuan korkuyorum evde ayaklarımı uzattım yatıyorum moralim bozuldu ....

Merhaba. Ben 5.haftadan beri regenesis max kullanıyorum. İçinde omega 3 ve birçok vitamin bulunuyor. 70 lira falan veriyorum 1 ay yetiyor

selam canım bana da decavit verdi doktor. neden kalitesiz oldugunu düsündün? standart verilen bir multivitamin. sgk payı ile 8 liraya aldım eczaneden ama sağlık ocağından ücretsiz alabiliyormuşsun öyle diyorlar, onu denemedim. doğuma kadar kullanacağımı söyledi doktor, 6 ay 100er liradan az değil

Canim çok geçmiş olsun. Ayaklarını biraz yüksekte tutarak dinlen sürekli. Benim kanamalarim hep öyle öyle azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…