2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen benim doktorumda osende ve venetura veriyor

Lk gebeliğimi öğrendiğimde sağlık ocağı da özel doktor da bir sürü test yaptı ama içlerinde d vitamini testi var mı bilmiyorum.

Canim çok geçmiş olsun. Ayaklarını biraz yüksekte tutarak dinlen sürekli. Benim kanamalarim hep öyle öyle azaldı
Kuzum kaç günde geçti senin kanaman bende korkuyorum tabi ki ayağımın altına yastık koydum biraz daha koyayım bi tık kaldırayım 2gün önce azıcık oynatmıştım ondan oldu sanırım vicdan yapıyorum şuan doktor kanama alanı olmadığını söyledi ama bu henüz yeni başlangıçta olabilir dedi oyüzden inş artmaz

Merhaba, ben de ilk gebeligimde decavit kullanmistim. Ama sosyal medyada bazı dr lar var soru cevap yapiyorlar belki denk gelmissinizdir. Onlardan biri decavit önermiyorum diyince arada kaldim. Yoksa benim dr da ilk başta decavit yazdi.

Canim benim son kanamam şiddetli oldu 15 gün önce ve hala lekelenmem devam ediyor. Dun doktor plesanta aşağı yerleşimli, kanamaların devam edebilir zorlamayacaksin kendini hiç bir şekilde dedi. Yoğun bi kanama değilse bi kaç güne geçer bence hiç canını sıkma. Dua edicem senin için

Allah razı olsun kuzum nasıl korkuyorum çok şükür senin azalmış Rabbim sağlık versin hepimize ama gerçekten bak bnm bişeyim yoktu azıcık oynadım muhtemelen oyüzden oldu okdr hassaslar ki artık asla bişi yapmam hiçbişeyim yok rahatım diye öyle rahat davranmamak lazım her daim dikkat etmeliyiz Rabbim korusun onları ...

Aynen canım gercekten çok dikkatli olmak gerekiyor. Gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz

Geçmiş olsun hayırlı cumalar canım. Migren taşı denen mentollü bi taş var ya ondan aldım ben çok rahatlatıyor beni. Migrenin ne boyutta bilmiyorum tabi ama nane yağı yada böyle bişey denesen
Çok sağol canım aklıma gelen okuduğum herşeyi yapıyorum ama yok yokmigren taşı kaldı onu alıcan şimdi inşallah faydasını görürüm bende canım

Çok sağol canım dayanamadım doltora gittim.Parolyn serumunu 1 tane iğne bide fitil verdi daha geçmedi ama inşallah faydasını görürüm canım

Geçmiş olsun moral bozma hiç geçecek diye bekle dua et olumlu şeyler düşün

İnşallah bir an önce yoluna girer gebeliğiniz, kaçıncı haftada yaşadınız kanamayı?

Benimde doktorum yazmayı unutmuş telefonla sağlık ocağından yazdılar elevit yazmışlar buay kullancam artık ama daha iyi bir vitamin istiyorum birde bu vitaminlerde domuz jelatini kullanıyorlarmış iyi bir marka kullanmak istiyorum bende

Lk gebeliğimi öğrendiğimde sağlık ocağı da özel doktor da bir sürü test yaptı ama içlerinde d vitamini testi var mı bilmiyorum.
Bana sağlık ocağındaki Dr dedi ki d vit düşük çıktığı için bakanlık rutin test listesinden çıkarmış. Çözüm e bakarmısınız. Özelden bakarlar büyük ihtimalle

Canim benimkinde sığır jelatini olduğu yazıyor. Regenesis max

İlk hamileliğimde önce elevit yazmıştı bana da doktor aşırı midemi bulandırıyordu zor yutuyordum. Sonra söyledim doktora decavit yazmaya başladı o bir nebze daha iyiydi. Bu hamilelikte gittiğim doktor sigortanın karşılamadığı ilaçları seçiyor genelde. Balık ve ceviz yiyemediğim için ben de omega3 destekli diye vifolic kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…