2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bana sağlık ocağındaki Dr dedi ki d vit düşük çıktığı için bakanlık rutin test listesinden çıkarmış. Çözüm e bakarmısınız. Özelden bakarlar büyük ihtimalle
Ben de ilk tahlilleri sağlık ocağında yapmıştım hiç bahsetmediler bu durumdan. Bu ay özelde doktor tüm tahlilleri yeniledi D vitamini 3e inmiş normal referans aralığı 25üzeriymiş. Damla verdi hemen. Zaten tesettürlü olunca güneş pek görmüyorum alerjim de var güneş kremi kullanıyorum pek şaşırmadım

Kızlar yarın detaylı yaptircam suyunun neden azaldığına bakcaklar dualariniza beni. de kattn olurmu insallah bebiste de suyunda da bi sıkıntı yoktur sabahtan beri yerimde duramıyorum aklım hep yarında ilk 3 ayımı okadar zor bi sekilde atlatm ki şimdii rahatladm derken başıma bu cıktı insallah herşey yolundadır

Aktif bi kanaman yoksa korkma kuzum dinlen bol su ic verdikleri ilacı da duzenli kullan insallah geçer bidaha da olmaz

Ayy kizlar ben bu hamilelikte hic yuruyemiyom ya kizimda okula giderdim gelirdim yetmezmis gibi bide aksam yuruyuslerine cikardim ama bunda adim atamiyom ikinci gebelikler mi biyle yoksa sicak die mi boyle anlamadim ben bisey ya

Dualarım seninle canım. İnşallah her şey güzel çıkacak hiç stres yapma

Canım inşşşş sorunsuz geçecek bir başlangıç olur yarın güzel haberler alırsın

Dualarım seninle canım. İnşallah her şey güzel çıkacak hiç stres yapma
İnsallah canm valla ister istemez stress oluyor. Bakalm insallah herşey yolundadır
Canım inşşşş sorunsuz geçecek bir başlangıç olur yarın güzel haberler alırsın
Kuzum senin de allahn izniyle hersey yoluna girer insallah bende cok tesekkur ederim

Bende balık ceviz yiyemiyorum birde benim bağışıklık sistemimin çok güçlü olması gerekiyor hpvtip16 var bende bilenler bilir hatta ağustosta smear ve hpv testi yenilenecek 1 yıl dolduğu için çok korkuyorum alttan muayene ve tahlil vermeye ama doktorlar yaptırmam gerektiğini söylüyor.

Bende hiç güneş görmüyorum busefer tahlil verirken bende sorayım iyi oldu hatırlattığınız Aslında en iyi d vitaminini avuç içlerimizden alırmışız.

Ayy kizlar ben bu hamilelikte hic yuruyemiyom ya kizimda okula giderdim gelirdim yetmezmis gibi bide aksam yuruyuslerine cikardim ama bunda adim atamiyom ikinci gebelikler mi biyle yoksa sicak die mi boyle anlamadim ben bisey ya
Aynı şeyi dün bende düşündüm. Çarşıda işimiz vardı resmen penguen gibi yan yan yürüyorum. Nefesim yetmiyor eşime dedim hızLı yürüme yetişemiyorum diye hani çokta büyümedi göbek kilo desen 2 kilo almışım ama son aylar gibi yürümekte çok zorlanıyorum kaldı ki bunun 8. 9. Ayı var nasıl olacak bilmiyorum

Sakin ol canım inşallah güzel haberler vereceksin bize inanıyorum.

Kızlar ben kısmetse Şubat annesiyim ama bir şey sormak istedim. Bu ikili testte detaylı ultrason ve kan testi olacak ya sonra tekrar detaylı ultrosana gerek var mı? 18-23. Haftada yapılıyormuş diğer detaylı

Ya bende yaptırmak istemiyorum eşimde baskı yapıyo yaptıralım diye ikili test gayet güzel çıktı ve ben test sonucu beklerken aşırı derecede geriliyorum yaptırmak istemiyorum diğerlerini
Drun baskı yapmıyorsa eşini ikna et ve çok haklısın test sonucu beklemek çok stresli bazı drlar 2li normalse 3lüye gerek duymuyor

Kızlar ben kısmetse Şubat annesiyim ama bir şey sormak istedim. Bu ikili testte detaylı ultrason ve kan testi olacak ya sonra tekrar detaylı ultrosana gerek var mı? 18-23. Haftada yapılıyormuş diğer detaylı
Evet var tabiki hepsi farklı işlemler ikili de öyle ayrıntılı bakılmıyor ense kalınlığı burun kemiği 2 dklık normal ultrason gibi süresi sonrasında kan tahlili oldu bitti. Ayrıntılı denilen şey bambaşka bebeğin bütün iç dış organları inceleniyor ölçümleri yapılıyor uzun sürüyor

Bende bu ikisini yaptırmayı düşündüm. İkiliyi ve ayrıntılıyi. Bazıları gerek yok falan demiş bende arada kaldım bir an. Teşekkürler
Seker yuklemesi düşünüyor musunuz?
Birde bu ikilide cinsiyeti soyleyebilirler mi gösterirse yoksa ayrica mi gitmem gerekir. girecegim ultrasonda gözükür mü gosterirse

16. haftada artık 2li test yapmazlar; ama 3lü test yaparlar artık. Benim bu haftam 16 ile uyumluydu mesela, 2li de temiz çıkmasına rağmen doktor 3lü test yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…