2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayırlı olsun canımm gözün aydın :) ben hiç birşey kullanmıyorum ya doktor bana sağlıklı beslen dedi

Drun ne derse onu yaptır bence sonuçta onlar daha iyi biliyorlar. Şeker yüklenmesini yaptıracağım ilk gebeliğimde de yaptırdım gerekli olduğunu düşünüyorum. Cinsiyet için ayrıca gitmene gerek yok drun tecrübeliyse bebeğin pozisyonu da uygunsa ikili de öğrenebilirsin. Ama acele etme ben neredeyse 16 haftalığım daha öğrenemedim

Kızlar ben iğneyi göbeğimden yapıyorum yaptığım yerler artık acımaya başladı ve sertleşti. Sert yerlere yapmamaya gayret ediyorum bir sıkıntı olmaz demi iğne her türlü işlevini görüyordur inşallah.. Clexen kullanırken hiç Sertleşme ve acıma olmazdı ama oksopar da maalesef oluyor kola bacağa da yapamıyorum göbek zaten yeterince acı veriyor oraları düşünemiyorum..

Kızlar şuan okadar çok göğsümun altı agriyorki ya durduk yere başladı neden olabilir sizce bi sıkıntı yoktur degilmi ya yattim duruyom öle kalbim çarpıyor bugün biraz fazla çay içtim ama.ondan olabilirmi bişe

Kızlar merhaba aranızda proluton Depot kullanan var mı Dr unuz ne zamana kadar kullandirdi? kestikten sonra kanama yaşayan oldu mu

maalesef jelatin işi gerçekten sıkıntılı, ben de regenesis max almıştım doktorumun tavsiyesiyle, güya sığır jelatini kullanmışlar; ama ürün İspanya'dan ithal. Ben de direkt almıştım içindekilere bakmadan bir tane kullandım sonra bıraktım öyle kaldı. Sonra biraz araştırıp Venaturanın multivitaminini kullanmaya başladım, onların kullandığı jelatin helal sertifikalı. Olan regenesise verdiğim paraya oldu

Canım biraz yüksek yat alçak yatmak seni rahatsız eder yüksek yastık yap,çayı da azalt bence biliyorsun beybilerimize kanımız canımız feda ,şaka bir yana çay demir emilimini kısıtlar ve kansızlığı tetikler, Allah'ın izniyle bir şey yoktur bide soğuk su içmeni öneriyorum çarpıntına iyi gelecektir inşallah

Veneturadan memnun musunuz

Canim benim çok.sagol hemm içtim şimdi soğuk su inş geçer biran önce yastığımida yükselttim hemn ama çayın kansızlık yaptığını ben bilmiyordum ya bugün çok içtim gercekten buda kesinlikle içmem ama ondan oldu sanırım zaten demir eksikligimde vardı ins bı sıkıntı olmaz Allah'ım korusun bebeklerimizi

Olmaz canım Allah'ın izniyle merak etme biraz pekmez erik kurusu filan desteklersin Dr unda belki kan hapı başlar bişeyciğin kalmaz

Teşekkür ederim bende onu bi araştırayım.

Veneturadan memnun musunuz
Valla şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım, ilk paketi bitirmek üzereyim. Herhangi bir rahatsızlık bulantı vs. yapmadı bende, zaten folik asiti de aynı markadan kullanmıştım yine birkaç ay. Almadan önce doktorumun diğer önerdiği regenesis, imom gibi ürünlerle içerik karşılaştırması da yaptım, pek bir farklılık yok, sadece venaturada demir takviyesi yok, demiri de bu ay zaten doktorum ayrı olarak önerdi bana, onu sağlık ocağından alacağım ayrıca.

Olmaz canım Allah'ın izniyle merak etme biraz pekmez erik kurusu filan desteklersin Dr unda belki kan hapı başlar bişeyciğin kalmaz
İnşallah canım şuan hic ilaç icmiyom zaten hafta içi gidicem yazar büyük ihtimalle artık inşallah da geçer bidada olmaz.cok.sagol kuzum ilgilendigin için

Kızlar birde size birsey daha soracağım idrar yolu iltihabı için URODAY (1tane şase) kullanan varmı ben dün gece içtim sorun yok ama bugün bütün gün kaşındım durdum kime soracağımı şaşırdım. Daha önce başına böyle birsey gelen oldumu?

Ayy kiz ikinci gebelik die mi boyle ben ki yurumeyi cok severim ciktigim gibi hemen geri geliyom yada oturmak zorunda kaliyorum

Hayırlı olsun canımm gözün aydın :) ben hiç birşey kullanmıyorum ya doktor bana sağlıklı beslen dedi

Ben de öyle canım. Sadece balık mevsimi değil diye omega kullanıyorum. Bir de güneş alerjim var diye d vitamini alıyorum.

Sadece arada kanamalarım oluyo. Geçene kadar progestan alıyorum işte

Kuzum dün gece ben de böle oldum dua okudum geçti baya bi ben de demşi çay içtim niye içtiysem ya bide ben çok sinirliyim çok üzülüyorum bu halime eşimle didişip duruyoruz napayım ben ya

Kuzum dün gece ben de böle oldum dua okudum geçti baya bi ben de demşi çay içtim niye içtiysem ya bide ben çok sinirliyim çok üzülüyorum bu halime eşimle didişip duruyoruz napayım ben ya
Aynen cnm bende dua okudum.simdi daha iyiyim çok şükür yatym öyle. Sende içme cnm bnde icmicm bidaha okadar faZla çarptı galiba beni niye sinirlisinki anlamdm kuzum yapinmi öyle yoksa bişey mi sinirleniyon sakin olmaya çalış la havle vela kuvvete illa billahil aleyhil azim.cek bol bol sinirliligin geçer Allah'ın izniyle bizim halimi bebgide etkiliyor onu düşün daha sakin olursun öyle inşallah cnm

İnşallah yarın bize güzel haberler veririsin canım dualarım seninle sende güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…