2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İnşallah güzel haberler alırsın yarın insallahhh

Kızlar birşey sorucam size çarşamba günü kontrole gittiğimde 13+5 demişti doktor.Bugün migren için gittiğimde gel bi ultrasonla bakalım dedi bugünde 15+2 çıktı neden böyle oluyo anlamadım başımın ağrısındanda soramadım doktora kafama takıldı sadece haftasıyla herşeyi uyumlu dedi onu hatırlıyorum

Ayy kizlar ben bu hamilelikte hic yuruyemiyom ya kizimda okula giderdim gelirdim yetmezmis gibi bide aksam yuruyuslerine cikardim ama bunda adim atamiyom ikinci gebelikler mi biyle yoksa sicak die mi boyle anlamadim ben bisey ya
Ben de yürüyemiyorum hiç halim yok bıraksalar akşama kadar yatmak istiyorum

Benim kızda erkek istememde istemem diyor daha hamilelikten bile haberi yokki cinsiyet haberini veremedim bile kız olsun diyor bakalım bi 20. Haftayı görelimde alıştıra alıştıra
benim oglan da tutturmustu erkek diye biz soyledik hemen kabullendi yavrusum ismini de secti dort gozle yilbasini bekliyor. Kardesim yilbasinda gelcek diyor sizin kiziniz da alisir bence

Ben özele gidiyorum ama doktordan memnun değilim degistirecegim konusup anlatmiyor. İkiliyi bile ben söyledim doktora o bjr şey demedi. Degistirecegim ama istedgime sıra bulamadım. Bakalım güzel poz verirse goruruz o zaman

ben de cok fenayim bu kez. acaba kiz hamilelikleri mi boyle diye dusunmuyor degilim. oglumda resmen hamile gibi degildim cok enerjiktim her isimi kendim yapardim halsizligim falan yoktu. yani 4. ayla birlikte inanilmaz kendime gelmistim. ama bu 2. hamileligimde resmen surunuyorum. enerjim sifir. halsizlik cok fazla. yazlikta annemle beraberim her isimide kadincagiz yapiyor hicbirsey yapmadigim halde surunuyorum .

Son düzenleme:
Bebek ultrasonda kafasını çok dik tutarsa ölçüm olduğundan büyük çıkıyor canım bu da bazı oynamalara sebebiyet veriyor bir sıkıntı olduğınu sanmam Dr unda böyle düşünmüş olacak ki uyumlu demiş

Ayy 9 ay boyle gecmez ya yemek bile yemek istemiyroum o kadar yorgun argin oluyorum

Kızlar bende kız annelerinin
Çok aşırı düşükmüş canım, baya dikkat etmen lazım. Netten d vit in gebelikte ki önemine Bi bak istersen. Hangi damlayı verdi.

B 12 ne ve kan değerlerine Bi baktır bence

Bana sağlık ocağındaki Dr dedi ki d vit düşük çıktığı için bakanlık rutin test listesinden çıkarmış. Çözüm e bakarmısınız. Özelden bakarlar büyük ihtimalle
İlk gebelik haberini aldığım da özele gittim o da bir sürü test istedi yaptırdım ama testlerin için de d vitamini yazmıyo acaba testlerde açıklama kısmı başka bi şey mi yazıyo

Günde bir iki güçlü vurma hissediyorum ama 3 gündür o da yok hafif kayma gibi şeyler oluyor yeri geniş henüz şimdilik attığı tekmeler boş a gidiyordur
Aramizda 1 ay olsa bile bence hareket hissetmek için cok erken şuan. Kagan hoca banu hocada 5 buçuk 6 aydan sonra hissedersiniz diye soyledgini biliyorum.
Zaten gebelik takip takviminden bakarsanız turptan az daha büyük domates kadar falanlar daha ne kadar vurma yapabilirler ki

Seninle günlerimiz aynı ve ilki erkek
Bebeğin hareketleri nasıl
Benimki çok sakin arada çok hafif hissediyorum başta bebek küçük diye düşündüm ama oğlum bu haftalarda baya tekmeliyordu

KZlar uyumayan benim aksamdan beri karnım çok ağrıyor korkuyorum eşim doktora gdelim.diyo ama üşünüyorum acile de gtsem napicaklar diyorum sonra böyle karın ağrısı yaşayan varmı neden oluyor acaba yaa akıntım falan hiç bişe yok çok şükür ama karnım çok ağrıyor birden duruyor birden Sancı ağrı giriyor sağ tarafıma yardımcı olabilecek varmı acaba bu saatte yazdım ama napicagimi bilemiyom.yatamiom.duzgun otramiyom.napcagimi sasrdm

canim gaz sancisi olabilir mi esin sirtina ve karnina hafif masaj yapsin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…