2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım naptın ya merak ettim

Ben de yürüyemiyorum hiç halim yok bıraksalar akşama kadar yatmak istiyorum
aynı durumdayız, ben bu halde işe de gidince akşamlar tamamen kayıp. Eşim hala iş yemek vesair beklenti içinde. Yine serum alıcam sanırım yoksa ayakta durmak bile zor.

canım nasıl oldun, gaz sıkışması öyle yapar ben bir kez hamile değilken böyle ağrıdan hastanelik olmuştum kocaman bir gaz bulutu çıkmıştı röntgende. Hafif masaj iyi gelebilir bir de doktor bana mide problemi de çok yaşadığım için gaz olursa metsil tablet çiğneyebilirsin demişti.

Valla bu çok tartışıldı benim ikinci gebelik karnımdaki hareketin gaz olmadığını biliyorum tekme atmaktan kastım dokunuş tarzı bir vuruş öyle elini koyunca hissedilen hareketlerden değil o son aylarda olacak. Ben ilk gebeliğimde 16. Haftada hissettim kayma gibi bir hareketti sonrası hafif vurmalar Vs.. İkincide daha erken oldu ilkinde hissettiklerimi 13. Haftada bariz hissettim. Yoksa Dediğiniz gibi şuan çok küçükler güçlü vurmalar hissetmek için oldukça erken bir zaman

Gaz sıkışması olabilir mi cnm.

Günde bir iki güçlü vurma hissediyorum ama 3 gündür o da yok hafif kayma gibi şeyler oluyor yeri geniş henüz şimdilik attığı tekmeler boş a gidiyordur
ben de de bişeyler oluyor ama mide gurultusu mu bebiş mi emin olamıyorum nasıl anlayacağız hangisi olduğunu

kızlar bebişlerin hareketlerini hissediyor musunuz
önceki akşam sag tarafıma yatarken sağ tarafimdan Bir şey kaydı gitti.Bebek olduğuna eminimÇünkü şuan sağda olduğunu biliyorum.İşin ilginç yanı ilk gebeliğimde kaçıncı haftada hareket hissetmiştim hiç hatırlamıyorum.Sanki 16'da hissetmiştim.İlk gebeliğim ikizdi.Zaten sonrasında karnimda doğuma kadar bir savaş yaşandı.Son iki ay hiç uyuyamıyordum artık

2. gebelikte erken hissediliyormuş ben kesin 20 22 ye kadar anlayamam

tugcekb P Pelusyastik sincap34 temmuzz kızlar çok sağolun gece çok fena oldum doktora gitmedim ama eşim.az ufaladi sırtımı sanırım gaz sancısı dediğinz gibi karnım gurulduyor bu nasıl.gecicek hiç bilmiyrm ya napiyim sizce gidiyimmi bı acile bise yaparlarmi oraya buraya derken az az kesik kesik uyudum kalktm hala daha devam ediyor kasılıyor karnım hamileyken bizede icemem heralde oyuzden doktora gtmedm ama sanırım gidicem geçicek gibi degil

Git ya sonuçta geçmeyen şiddetli ağrın var kontrolden geçmekte fayda var bence

Bekleme git canım mutlaka rahatlatacak bişey yaparlar stresle bekleme

Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer gider bian önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…