2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Karnınızın kasıldığını düşünüyorsanız bence zaman kaybetmeden bir doktorla görüşü.Aksi Bir durum değildir inşallah

temmuzz P Pelusyastik gbbc S sumici kızlar doktora gittim geldim şimdi bebegim iyiymiş çok.sukur ama kum döküyormusum kızlar malesef birden ağrıların girmesi bu yuzdenmis tahlil falan alındı yine 2saat sonra gidicem bidaha dua edin olurmu kötü bişey olmasın inslalah

E tahlil olmadan nasıl anladı kuzum kum olduğunu
Ultrosonla nerdeyse yarım.saat baktı cnm böbreklere falnda hep baktı yani büyük ihtimalle kum dedi kesin konuşmadı onu yazmamışm tahlilden sonra net konusurz dedi inş degilsir yine de rahim büyüdüğü için kasılmalar olabilir dedi işte bakalım inş bı sıkıntı olmaz

Ayy kizlar ben bu hamilelikte hic yuruyemiyom ya kizimda okula giderdim gelirdim yetmezmis gibi bide aksam yuruyuslerine cikardim ama bunda adim atamiyom ikinci gebelikler mi biyle yoksa sicak die mi boyle anlamadim ben bisey ya
Ben de aynı durumdayım bütün enerjim çekilmiş gibi hemen yoruluyorum benimde ikinci gebelik

Bebeğin iyimiş şükür. Umarım bişeycikler olmadan atlatırsın

Oo iyi süper o zaman bakmış bi sorun görememiş canım rahat ol sende bi sıkıntı yok Allah'ın izniyle belkide sadece gaz sancısıydı

Ben de eşime kolumdan vurduruyorum çok acıyor göbekten hiç vurulmadim daha az aciyorsa ordan deneyeyim

Merhaba balıkesirde bahsettiğiniz doktorun adını öğrenebilir miyim mümkünse? Kötü bir tecrübeden sonra iyi bir doktor arayışındayız, sizden de aynı ismi duyarsam tamam diyeceğim

Merhaba balıkesirde bahsettiğiniz doktorun adını öğrenebilir miyim mümkünse? Kötü bir tecrübeden sonra iyi bir doktor arayışındayız, sizden de aynı ismi duyarsam tamam diyeceğim
aladdin kaçar :)
Alaattin Kaçar :)) siz de balıkesir de misiniz?

Seninle günlerimiz aynı ve ilki erkek
Bebeğin hareketleri nasıl
Benimki çok sakin arada çok hafif hissediyorum başta bebek küçük diye düşündüm ama oğlum bu haftalarda baya tekmeliyordu
ben de cok hafif hareketler arada hissediyorum ama cok hareketsiz geliyor bana da . Oglumu cok erken hissetmeye baslamistim 13. haftadan itibaren hareketleri cok farkedilir olmustu. bu hamileligimde hic hissetmiyorum gibi birsey 2. ciler daha cabuk hissedilir diyorlar birde anlamadim. Bizimkiler tembel herhalde bu kez benim oglum karnimda cok hareketliydi ama dogunca usluydu . Kizim canima okuyacak bu kadar sakinlik korkuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…