2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
aladdin kaçar :)

Alaattin Kaçar :)) siz de balıkesir de misiniz?
Biz edremitteyiz ama tahmin etmiştim bu ismi vereceğinizimuayeneye gittiğimizde yolun bizim için sorun teşkil edip etmeyeceğini soracağız ve onunla başlayacağız kısmetse. Doktorla ilgili aklımda en ufak bir soru işareti kalsın istemiyorum artık.

Oyy çok geçmiş olsun canım hem hamilelik hem kum ağrım çokmu

Merhaba kızlar 17 haftalık gebeler bebeğinizin hareketlerini hissediyormuşsunuz benim 2. Gebeliğim hissetmiyorum daha doktor 19 hafta dedi ama merak ettim

Oo iyi süper o zaman bakmış bi sorun görememiş canım rahat ol sende bi sıkıntı yok Allah'ın izniyle belkide sadece gaz sancısıydı
Belkide kuzum inş öyledir valla rahatladım, birazdaha zatenn baklimm şimdi gidiyrm ne dicekler inş bi sıkıntı yoktur

Merhaba kızlar 17 haftalık gebeler bebeğinizin hareketlerini hissediyormuşsunuz benim 2. Gebeliğim hissetmiyorum daha doktor 19 hafta dedi ama merak ettim
Valla benimde 2. Gebeligim kizimi 15+4 de hissettim bu bebisde tik yok sabırsızlıkla bekliyorum birde 2. Gebelikte daha cabuk hissedilir derler

Bende 17 hafatligim ve hiç hissetmiyorum gaz sıkışması bağırsak hareketlerini hissediyorum ama bebişe ait olan hissiyatı henüz farkedemedim

Kuzum bi arkadaşım da döktü onun ilacı var geçti çok şükür sıkıntı etme

Yapar bence üçlüyü,erkek dedi ama kesin demeyelim kesin olarak 16 da konuşuruz dedi ben Kocaeli ye taşındım doktor ararken bissürü Dr gezdim son gittiğimde kalıcı oluruz inşallah buraya bile yazdım hatta başlık açıp Dr önerisi olan var mı diye ama en son deneye deneye buldum

Kuzum bi arkadaşım da döktü onun ilacı var geçti çok şükür sıkıntı etme
Öyleymiş cnm ya ilaç verdi doktor normlde bukadar korkmam da hamile olunca insan daha çok korkuyo ama şükür bebek iyi bı sıkıntı yok dedi idrarda enfeksiyon çıktı birazda ilaç 1hfta kullan çok ileri derece değil dedi geçer Allah'ın izniyle insllah hepiniz sağolun kızlar ilginiz için Allah'ım hepimize sagsaglim kucağımiza almayi nasip etsin yavrularimizi

Ya benim ilk gebeliğim arada pıt pıt bişeler oynuyo pek anlayamıyorum bebişe de yormak istemiyorum 20. Haftada hissederiz tam olarak galiba

Dualarımız sizinle.Sorunsuz atlatırsınız inşallah bu süreci

çok geçmiş olsun canım ya, bizim akrabamız da gebelikte kum döktü hatta stent bile taktılar ama sorunsuz devam etti gebeliği. İnşallah senin de bişeyciğin kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…