2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
çok geçmiş olsun canım ya, bizim akrabamız da gebelikte kum döktü hatta stent bile taktılar ama sorunsuz devam etti gebeliği. İnşallah senin de bişeyciğin kalmaz.
Hadi yaa cnm ayy insllah bı sıkıntı olmaz doktor ciddi derecede değil dedi zaten canim 1hafta tedavi yapicaz dedi öyle ilaç verdi sonra tekrar gidicem.Allahin izniyle inşallah hemen geçer çok sağol kuzum

İdrar yolları enfeksiyonundan dolayı bu şeyleri yaşamış olabilirsiniz.Bende de karın siskinligi yapmıştı enfeksiyon.Sanki sürekli karnım kasiliyormuş gibi hissettiriyordu.İlaçla beraber bol su için.Ben suyun içine organik elma sirkesi karıştırıp içerek kurtuldum enfeksiyondan.

ĺòò
Merhaba kızlar 17 haftalık gebeler bebeğinizin hareketlerini hissediyormuşsunuz benim 2. Gebeliğim hissetmiyorum daha doktor 19 hafta dedi ama merak ettim
akşamları daha belirgin hissediyorum özellikle yemekten sonra

Ben de eşime kolumdan vurduruyorum çok acıyor göbekten hiç vurulmadim daha az aciyorsa ordan deneyeyim
Merhaba, ben de ögrendigim ilk günden beri oksapar igne kullaniyorum. Kızım var 7 yasinda. Bundan once 7 haftalik bir kaybim oldu ne yazik ki. Genetik testte MTHFR 677 ve A1298 heterozigot çıktı. Dr. 12. haftadan sonra igneyi biraktirmak istiyor. Coraspin e devam ederiz dedi. Ama ben iğneyi birakmaktan korkuyorum. Sizin genetik test nasildi? Pıhtılaşma mi var?

Hadi yaa cnm bende öyle yapıyım.olmazsa aynen benimde kasılma.gibi oluyor ara ara geliyor birden geçiyor ama fena oluyor gelincede valla yaa inş biran önce geçer.idrarda enfeksiyondan kaynaklı olabilir yazıyordu nettede sancı kasılmalar falan cnm.tesekkur ederim tavsiyen için inş atlatrm hemencecik

Geçmiş olsun canım bende idrar yolu enfeksiyonu için yeni ilaç aldım tek doz suya karıştırılıp içiliyor. Sürekli şu içiyorum inşallah yeterli gelir tekrar ilaç kullanmak zorunda kalmayız.

Geçmiş olsun canım bende idrar yolu enfeksiyonu için yeni ilaç aldım tek doz suya karıştırılıp içiliyor. Sürekli şu içiyorum inşallah yeterli gelir tekrar ilaç kullanmak zorunda kalmayız.
Bende de geçenlerde enfeksiyon olmuştu canım. Gece yatmadan önce o tek dozu içtim yattım sabaha geçmişti çok şükür. Çok geçmiş olsun sana da

Geçmiş olsun önceki hamileliğimde ben de kum dökmüştüm ağrıyla acile gitmiştik idrar ve kan testi filan yapmışlardı bak sen yazınca hatırladım çok sürmemişti diyehatırlıyorum
İnsan unutuyor herşeyi
Umarım bir an evvel iyileşirsin
Benimkinin sakinliği de beni korkutuyor
Kalp atışını bile dr epey zor buldu sıkışmış bir kuytuya

Sağol kuzum benim Aynen cnm suya koyulup içiliyormus belkide aynısını verdi adı n seninkinin banada 2doz verdi inş kısa sürede geçer de kurtuluruz canım sana da çok geçmiş olsun

bnm de 3 tane düşüğüm oldu 3. düşükte alaattine başladım iyi ki diyorum sebebini o buldu gerçekten çok memnunum, sadece gittiğin de seni tanımıyor hasta takibi zayıf çünkü çok yoğun onun dışında çok memnunum

Kızlar şimdi doktordan çıktım. İyi ki doktorumu degistirmisim. Plesanta previa var dedi doktor, kanamaların sebebi buymuş. Çok dikkatli olmak zorundayız dedi. Vee bizim de oglusumuz oluyor
Hayırlı olsun. Ben de 2. Kez erkek annesi oluyorum..
Ilk hamileliğimde ben de plasenta previyaydım . Ilk günden, dogurana kadar kanamam oldu. Kendine çok dikkat et..

Sağol kuzum benim Aynen cnm suya koyulup içiliyormus belkide aynısını verdi adı n seninkinin banada 2doz verdi inş kısa sürede geçer de kurtuluruz canım sana da çok geçmiş olsun
Uroday Canım aslında monurol yazmış eczacı eşdegerini verdi bende sorun olmaz dedim ama keşke almasaydım ertesi gün vücudumda kaşıntı oldu delirdim resmen Allahtan bugün yok monurol daha önce de kullandım o herhangi bir yan etki yapmamisti

Hadi yaa ayy kaşıntı da kötü ya cnm Allah'ım.insallah biran önce geçer rahatsızlığımiz Allah'ım.hicbirimize kalıcı dertler vermesin.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim de yakın zamanda suyumun erken gelmesinden dolayı gebeliğim sonlandırıldı 21.haftadaydık. Şimdi sebebini hala bilmemekle beraber zamanı geldiğinde hamile kalırsam bunu tekrar yaşarım korkusuyla içim içimi yiyor o yüzden tamamen güvenebileceğim bi doktor arıyorum şimdiden. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Hayırlı olsun. Ben de 2. Kez erkek annesi oluyorum..
Ilk hamileliğimde ben de plasenta previyaydım . Ilk günden, dogurana kadar kanamam oldu. Kendine çok dikkat et..
Teşekkür ederim, size de hayırlı olsun inşallah. Dikkat etmeye çalışıyorum, inşallah yukarı çıkar ve kurtulurum ben de

Çok üzüldüm canım senin adına düşükten daha zor bir durum Rabbim birdaha yasatmasin sağlıkla hayırlı evlat versin.

Off gaz sancısı çekiyorum. Asitli içmiştim ondan mı oldu ki sol tarafımdan başladı tüm karnımı kapladı. Berbat bişey geçer inş çekilir gibi değil

@
canım nasılsın. Nasıl geçti ultrason
18 haftada bebek küçük olduğu için net biseylere bakamadı. Suyu da azdı haftaya gore ama yeterliymis suan tek böbreği gorunmedi doğuştan tek böbrekli cok insan var sorun değil dedi şüphelendigi genetik hastalıklar olabilirmis amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyorum. Hersey rabbimden artk fazla kafaya takmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…