- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #10.921
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.18 haftada bebek küçük olduğu için net biseylere bakamadı. Suyu da azdı haftaya gore ama yeterliymis suan tek böbreği gorunmedi doğuştan tek böbrekli cok insan var sorun değil dedi şüphelendigi genetik hastalıklar olabilirmis amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyorum. Hersey rabbimden artk fazla kafaya takmamaya çalışıyorum
Kuzu sağlıkla kucağına alırsın inşallah peki belki daha sonra görür diğer böbreği 2’li testin iyiydi sanırım ne tür bişeyden şüphe ediyor ki18 haftada bebek küçük olduğu için net biseylere bakamadı. Suyu da azdı haftaya gore ama yeterliymis suan tek böbreği gorunmedi doğuştan tek böbrekli cok insan var sorun değil dedi şüphelendigi genetik hastalıklar olabilirmis amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyorum. Hersey rabbimden artk fazla kafaya takmamaya çalışıyorum
Stres yapma canım bebeğin etkilenmesin sağlıkla doğacak inşallah en iyisini düşün. İkili nasıldı yaptırmışmıydın18 haftada bebek küçük olduğu için net biseylere bakamadı. Suyu da azdı haftaya gore ama yeterliymis suan tek böbreği gorunmedi doğuştan tek böbrekli cok insan var sorun değil dedi şüphelendigi genetik hastalıklar olabilirmis amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyorum. Hersey rabbimden artk fazla kafaya takmamaya çalışıyorum
Dusuklerinin sebebi neymis? Benimde iki dusugum varbnm de 3 tane düşüğüm oldu 3. düşükte alaattine başladım iyi ki diyorum sebebini o buldu gerçekten çok memnunum, sadece gittiğin de seni tanımıyor hasta takibi zayıf çünkü çok yoğun onun dışında çok memnunum
Sağolun inşallah tek duam bu benim de.Çok üzüldüm canım senin adına düşükten daha zor bir durum Rabbim birdaha yasatmasin sağlıkla hayırlı evlat versin.
amin inşallah cnm çok geçmiş olsun Sizin de tez vakitte kucağınızı doldursun RabbimÇok teşekkür ederim cevabınız için. Benim de yakın zamanda suyumun erken gelmesinden dolayı gebeliğim sonlandırıldı 21.haftadaydık. Şimdi sebebini hala bilmemekle beraber zamanı geldiğinde hamile kalırsam bunu tekrar yaşarım korkusuyla içim içimi yiyor o yüzden tamamen güvenebileceğim bi doktor arıyorum şimdiden. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
kan pıhtılaşması cnm bu gebeliğim de iğne ve coraspin kullanıyorum.Dusuklerinin sebebi neymis? Benimde iki dusugum var
Yani bilemiyorum bazen gibiMerhaba kızlar 17 haftalık gebeler bebeğinizin hareketlerini hissediyormuşsunuz benim 2. Gebeliğim hissetmiyorum daha doktor 19 hafta dedi ama merak ettim
Kuzu sağlıkla kucağına alırsın inşallah peki belki daha sonra görür diğer böbreği 2’li testin iyiydi sanırım ne tür bişeyden şüphe ediyor ki
Ense kalınlığı da mı bilgi vermemiş bence ilerleyen haftalarda her şey düzene girecek hiç canını sıkma Böyle net konuşmak için çoookk erken bu gittiğin perinatolog muydutemmuzz kızlar çok sagolun evet ikilim 1/41700 çıkmıştı ama sizde biliyosunuz ki bu testlere hic güven olmuyor down sendrmu ya da ona benzer baska hastalıklar olabilir dedi bilmiyorum pazartesi yine gitcem. Insallah doktor yaniliyordur
Evet canm iyi bi perinatoloji doktoruydu. O da 20 hafta da tekrar bakılsın dedi ya bebek icin ne çok iyi ne çok kötü dedi bakalm ne olcakEnse kalınlığı da mı bilgi vermemiş bence ilerleyen haftalarda her şey düzene girecek hiç canını sıkma Böyle net konuşmak için çoookk erken bu gittiğin perinatolog muydu
Insallah hayirlisi ile bebisini kucagina alirsin canim benm kardesimde dogustan tek bobrek masallah herhangi biseyi yok tek bobrek olduğunu bile bilmiyorduk ufak bi kaza gecirince saglik kontrolü yapildi o zaman ogrendik18 haftada bebek küçük olduğu için net biseylere bakamadı. Suyu da azdı haftaya gore ama yeterliymis suan tek böbreği gorunmedi doğuştan tek böbrekli cok insan var sorun değil dedi şüphelendigi genetik hastalıklar olabilirmis amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyorum. Hersey rabbimden artk fazla kafaya takmamaya çalışıyorum
Dokto da soyledi canm önemli değil dedi bi kac bisey vardı işte hepsinin tedavisi var yeter ki genetik bi hastalığı olmasın dedi rabbime sıgndm insallah sağlıklı doğar hastaysada ne yapalm herşey rabbimdenInsallah hayirlisi ile bebisini kucagina alirsin canim benm kardesimde dogustan tek bobrek masallah herhangi biseyi yok tek bobrek olduğunu bile bilmiyorduk ufak bi kaza gecirince saglik kontrolü yapildi o zaman ogrendik
Bence 20. Haftada güzel haberler alacaksın canım allah büyük rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet canm iyi bi perinatoloji doktoruydu. O da 20 hafta da tekrar bakılsın dedi ya bebek icin ne çok iyi ne çok kötü dedi bakalm ne olcak
Olumlu düşün inşallah canım18 haftada bebek küçük olduğu için net biseylere bakamadı. Suyu da azdı haftaya gore ama yeterliymis suan tek böbreği gorunmedi doğuştan tek böbrekli cok insan var sorun değil dedi şüphelendigi genetik hastalıklar olabilirmis amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyorum. Hersey rabbimden artk fazla kafaya takmamaya çalışıyorum
Kuzum çok geçmiş olsun tek sorun böbrek olsun inşşş bişeyi yoktur zor süreçler gerçekten kolay değil keşke rahat bir hamilelik geçirsek ama malesef imtihanlarımız böyle demek ki inşşş güzel haberler verirsin bize ...... bnmde kanamam olduğu için doktor ikiliyi sordu aklım karıştı demek ki testler net sonuç veremiyor bende ne sorun olduda kanama oluyor bilmiyorum bi sağlık sorunu mu var onuda bilmiyorum...18 haftada bebek küçük olduğu için net biseylere bakamadı. Suyu da azdı haftaya gore ama yeterliymis suan tek böbreği gorunmedi doğuştan tek böbrekli cok insan var sorun değil dedi şüphelendigi genetik hastalıklar olabilirmis amniyosentez önerdi yaptırmayı düşünmüyorum. Hersey rabbimden artk fazla kafaya takmamaya çalışıyorum
Kuzenimin 7 ay kanaması oldu her defasında Dr a bebeğe bişey oldu korkusuyla gitti. Bir defasında sabah bütün yatak kan içinde uyanmıştı o zaman kesin diye düşündü bebek iyi değil velhasıl şimdi kucağında sıpa gayette sağlıklı ama yaşadığı süreci biliyorum stres had safhada hergün kaygı hergün korku drun dediği kanama alanı var ama bebek iyi kanama neden var niye gitmiyor kesin bişey demediler neyseki geçti gitti bazı gebelikler böyle olabiliyor rahime alakalı sanırımKuzum çok geçmiş olsun tek sorun böbrek olsun inşşş bişeyi yoktur zor süreçler gerçekten kolay değil keşke rahat bir hamilelik geçirsek ama malesef imtihanlarımız böyle demek ki inşşş güzel haberler verirsin bize ...... bnmde kanamam olduğu için doktor ikiliyi sordu aklım karıştı demek ki testler net sonuç veremiyor bende ne sorun olduda kanama oluyor bilmiyorum bi sağlık sorunu mu var onuda bilmiyorum...
Gerçekten insanın morali bozuluyor bi taraftan düşerse diye kendimi hazırlamaya çalışıyorum ancak kabullenmek çok zor hergün geçti mi diye bakıyorum ama malesef 7ay uzun bi süreç eğer öyle olursa bnmde 6ay yatmam gerekebilir psikolojik olarak çok zorlanmıştır sonuç gerçekten güzel sağlıkla doğması inşşş bu süreçleri atlatırız sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız bende kanama alanı gözükmüyor ama bu olan kanamanın ilerlemeyeceği anlamına gelmiyor tabiki ....Rabbim yardım etsin....Kuzenimin 7 ay kanaması oldu her defasında Dr a bebeğe bişey oldu korkusuyla gitti. Bir defasında sabah bütün yatak kan içinde uyanmıştı o zaman kesin diye düşündü bebek iyi değil velhasıl şimdi kucağında sıpa gayette sağlıklı ama yaşadığı süreci biliyorum stres had safhada hergün kaygı hergün korku drun dediği kanama alanı var ama bebek iyi kanama neden var niye gitmiyor kesin bişey demediler neyseki geçti gitti bazı gebelikler böyle olabiliyor rahime alakalı sanırım
Öyle tabi canım. Sen metanetli ol canım herşey olacağına varır. İyiyi düşün iyiyi çağır bebeğin strese girmesinGerçekten insanın morali bozuluyor bi taraftan düşerse diye kendimi hazırlamaya çalışıyorum ancak kabullenmek çok zor hergün geçti mi diye bakıyorum ama malesef 7ay uzun bi süreç eğer öyle olursa bnmde 6ay yatmam gerekebilir psikolojik olarak çok zorlanmıştır sonuç gerçekten güzel sağlıkla doğması inşşş bu süreçleri atlatırız sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız bende kanama alanı gözükmüyor ama bu olan kanamanın ilerlemeyeceği anlamına gelmiyor tabiki ....Rabbim yardım etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?