2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar baş ağrısından aklımı kaçırıcam iki gündür aralıksız saçlarımı yoluyorum artık parol içtim bana mısın demedi uyuyorum geçmiyor
Ben 4aydir nerdeyse hergun çekiyorm cnm cokmzor bisey gerçekten patates kes yuvarlak alnına koy 3tane cnm şakaklarina bide alnının ortasına başörtüsü ile bağla sonra bana bı o iyi geldi ağrıyı alıyor çok geçmiş olsun

anladım cnm evet dr bulmak en zoru ben o işi en başta halletmiştim, Allah herkesin yardımcısı olsun, bu arada parol çok hafif bi ağrı kesici olduğndan etki etmeyeblir hamilelikte ağrı çok zor arada bnm de dişim ağrıyo ama idare ediyorm artk 5 ay kaldı şunun şurasında

Günaydın kızlar Seln1903 canım inşallah bı sıkıntı yoktur bebeğinde. bende çok korkuyorum geçmeyen kanama alanı bitmeyen lekelenmeler benide korkutuyor geçen hafta doktora gittim kanama alanı biraz daha küçülmüş bebek büyüdükçe kuculur diyor doktor ama işte insan korkuyor niye bu kanama alanı oldu niye geçmiyor bebekde bı problemmi var acaba diye.20 .haftada ayrintilida inşallah bı problem çıkmaz kimsenin.7.haftadan beri kanamalar beni çok strese soktu 2 gün lekelenmem oluyor 3 gün olmuyor sonra yine lekelenme oluyor.bide bebek hareketlerini hissetmeye başladım ama bazen 5 6 gun üst üste hareket hissediyorum sonra 3 gün tık yok o beni dahada strese sokuyor.gerci daha erken hareketlerin düzenli olması için diyorum bende

Rabbim evlatlarımızı sağlıklı bi şekilde vaktinde zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Düşününce az geliyor gerçekten hemencecik geçsin kucağımıza alalım sağlıkla bebişleri

Dokto da soyledi canm önemli değil dedi bi kac bisey vardı işte hepsinin tedavisi var yeter ki genetik bi hastalığı olmasın dedi rabbime sıgndm insallah sağlıklı doğar hastaysada ne yapalm herşey rabbimden
İnşallah Allahın izniyle herşey güzel olucak canım sen moralini yüksek tut dua edicem sana

Benim testim yapıldı ama pıhtılaşma yok yani test sonucum negatif çıktı yinede düştüklerim olduğu için bu iğneyi kullanmam konusunda farklı doktorlardan görüş aldım.Kullaniyorum

Merhaba bende İzmit'teyim bir kaç doktor gezdim hala tam kararımı vermiş değilim seçme şansı çok olunca

Parolden mi başımı sıkmak mı bilmiyorum iyi geldi gözlerim açıldı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…