2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Dokto da soyledi canm önemli değil dedi bi kac bisey vardı işte hepsinin tedavisi var yeter ki genetik bi hastalığı olmasın dedi rabbime sıgndm insallah sağlıklı doğar hastaysada ne yapalm herşey rabbimden
Canım benim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın dualarım seninle. Hiç canını sıkma doğana kadar doktorlar bizi en kötüsüne alıştırmaya çalışıyorlar her ihtimale karşı . İnşallah sağlıklı bebişin olacak icini ferah tut

Kızlar baş ağrısından aklımı kaçırıcam iki gündür aralıksız saçlarımı yoluyorum artık parol içtim bana mısın demedi uyuyorum geçmiyor
Canım geçen gün iki kere üst üste yaşadım biberiye cigne dediler denedim bende baya cignedim iyi geldi taze bulabilme imkanın varsa dene istersen

Masallah gözlerim doldu okurken, benim kızım da 7 yaşında daha söylemedik çünkü daha benim annem dışında kimse bilmiyor etraftan. Bayram sonrası söyleriz diye planladık bakalim hayırlısı

Ne yemek yapsam diye başlık açılmış tam da böyle bir sayfa olsa da takip etsem diye düşünüyodum her gün ne yapsam diye düşünmek çok yorucu
Ahh ahh ben yemek yapmaktan o kadar uzağım ki şuan hatta eşim de cok sever yemek yapmayı ama ona da yasak evde pişen yemek kokusu aldığım an kustuğum icin bizim evde su içmek dısında mutfaga girmek bi süre daha yok Cok sıkıldım hep dısardan yemekten ama baska türlüsü mümkün değil

Ah kuzuum hala bitmedi mi ya istifralar

Tatliskom sen dışarı cik kocan yemek yapsın evi havalandırsin sende gez dolas eve gel yemek ye hazir bi yere kadar ya insan sıkılıyo .... yada akraba falan yokmu onlara gitsen benm ablam oyleydi yemek yapamiyordu die her gece bi yerlerdeydi daha cok da bizde

Bu akşam saat 10 dan beri bi ağrı tuttu.Mide öldürüyo resmen beni yaa.Bugün eşimle dışarı çıkmıştık şu bardak mısırlar yokmu çokmu güzel koktu alalım dedik yedik eve geldik üstüne 2 kasede yoğurt yedim ondan sonra ne olduysa oldu ağrıdan kıvranıyom istifra ettim 2 deda geçmedi afedersiniz bide ishal oldum ki wc de geçiyo gecem sanki karnımda kocaman bi gaz bombası var o gitse herşey biticek

Sabahları canım birsey istemiyor ama sonradan hep aç gibiyim özellikle gece yatarken çok aç oluyorum sizler ne yiyorsunuz o saatlerde ben genelde muz yiyorum keşke süt içebilsem
Akşamları yemekten sonra çok az meyve yiyorum sabah tabi aç uyaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…