2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsunnn

Geceleri rüyamda açlıktan yemek yiyor olarak görüyorum sabaha karşı 4 gibi tavan yapıyor mecbur süt falan içiyorum badem üzüm falan bastırsın diye 7 gibi tekrar uyanıyorum tekrar aynı peynir ekmek falan kahvaltıya kadar akşamları yemek yiyemiyorum 3 kaşık tan sonrası işkence tabi haliyle acıkıyorum çayın yanına atıştırma falan.. Düzene girmesi lazım ilk gebeliğimde 3 öğün sağlam yerdim acıkma olmazdı ve ayrıca sıcaktan nefret ediyorum yaz bitsin diye şafak sayıyorum hem sıcak hem hamilelik mutfaga girmek işkence

Ah kuzum burda hiç kimsemiz yok bütün akrabalarımız şehir dısında ve çook uzakta ha deyince de gelemiyorlar öylex cok özeniyorum annesi filan yakın olanlara. Bayramdan sonra annem gelecek nasipse. O zaman inşalllah düzene gireriz

Gecmiş olsun canımm dokunmuş herhalde mısır. Ne yağı koydukları belli değil içine yağı dokunmuştur muhtemelen

Dokundu galiba geçmiş olsun
Dışarıda yemek çok yememek lazım da insan duramıyor

Sabahları canım birsey istemiyor ama sonradan hep aç gibiyim özellikle gece yatarken çok aç oluyorum sizler ne yiyorsunuz o saatlerde ben genelde muz yiyorum keşke süt içebilsem
Gece 3te kalkip meyve yedim cok açtımsabahda ac uyaniyom ama canim hicbisey yemek istemiyor midem gurulduyo biraz sonra alisiyo geciyo aclik

Canim misir zaten bagirsaklari calisturiyo sen ustune yogurduda eklemissin yogurt ayran da sisiriyo o yuzden rahatsiz olmuşsun

Ya bu zor aylarda birinin yanında olmasi cok guzel ben annemlerde geçirdim yeni evime geçtim cok istemesemde mutfaga giriyom kizim var kucuk mecbur onada yemek yapmam gerek

Ya bu zor aylarda birinin yanında olmasi cok guzel ben annemlerde geçirdim yeni evime geçtim cok istemesemde mutfaga giriyom kizim var kucuk mecbur onada yemek yapmam gerek
hep aklımdan geçiyor rabbim ikinci üçüncü hamileliklerini yaşayanlara sabır versin. evde bir çocuğun sorumluluğu varken gerçekten cok zor. hayal bile edemiyorum bu durumdayken bir de evde cocuk olduğunu. Allah kolaylıklar versin kuzum

Benimde Çarşamba randevum var kızlar artık cinsiyeti öğrenirim heralde herkes öğrendi nerdeyse biz geç kaldıkinş Rabbim gonlumuzdekini nasip eder

Kızlar çatlaklar için önlem almaya başladınız mı?

Krem sinoz filan öneriyorlar ama doğal olsun istiyorum ben.
Hindistan cevizi yağı duydum.
Hiç kullanıp memnun kalan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…