2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar çatlaklar için önlem almaya başladınız mı?

Krem sinoz filan öneriyorlar ama doğal olsun istiyorum ben.
Hindistan cevizi yağı duydum.
Hiç kullanıp memnun kalan var mı?
Hindistan cevizi yağını ben de duydum ama daha düzenli kullanmıyorum ben. Bide kakao yağını çok övdüler sanırım ondan da alicam

Kızlar çatlaklar için önlem almaya başladınız mı?

Krem sinoz filan öneriyorlar ama doğal olsun istiyorum ben.
Hindistan cevizi yağı duydum.
Hiç kullanıp memnun kalan var mı?
Piyasada çatlak kremi diye satılan en büyük markalar bile tamamen kimyasal. Ben kendime bi karısım yaptım; susam yağı, tatlı badem yağı ve kayısı çekirdeği yağı. bunu kullanıyorum

Badem yağı tüylendiriyo diyenler oldu bi sorun yaşadın mı ?
Suana kadar yasamadım ama hamilelikte tüylenme oluyor diyorlar kremlerden bağımsız. Yeni dogum yapan bi arkadasım var o da göbek bölgesinin tüylendiğini ama doğumdan sonra döküldüğünü söylemişti

Kizlar basım ve boğazım ağrıyor biraz... Limon tuketiyorum... Acaba limonlu sıcak su yapsam zararı olur mu bebeğe?
Canim ben kizimda hep iciyodum sıcak limonlu su cunku toz saman alerjim vardi limon iyi geliyodu çok sukur bi sıkıntı olmadi simdi de içiyorum mecbur yoksa surekli hapsiruyom burnum akıyo

Saol tatliskom ilk hamilelikte bende senin gibi dusunuyodum ama cok sukur rabbim o gücü kuvveti veriyo insana ve en guzel yani da hamileligin nasil gectigini anlamiyom bi bakiyom hafta bitmis

Ayy cok heycanli
Evet yaa valla günler geçmiyor aslında ben geçen rahtsiz oldum ya gittim.doktora doktor ultrasonda baya baktı ben cinsiyeti sormadm.sorsam belkide söylerdi ama ben baya baktım sanki bı erkek organı gördüm yada görmek.istdigim için bana öyle geldi bilemiyom valla yani iki bacak arasında minik bı taşak.gordum sanki ayy utandım yazarkeninşallah doğru görmüşümdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…