2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar göğüs ağrınız geçti mi. Benim azalır gibiydi şu son 2 haftadır feci oldular. Sütyen takmıyorum dışarı çıkınca takıyorum gelince hemen çıkarıyorum yanlışlıkla elim kolum çarpsa ağrı dan kıvranıyorum

Ayy vallahi daha az önce göğsüm sızladı. Bazı sabahlar da hâlâ aşırı hassas oluyor

Benim de öyle cnm geçmedi hala malesef dokunamiyrm hiç bu nasıl bişe yaa çok fena gercekten inş geçse artık

Valla o meme ucu olayından çok korkuyorum ben. Gümüş kapak falan alcam ama tabi ne kadar fayda eder bilmiyorum
Benim ilk.kizimda çok kötü yara olmuştu kanamisti resmen uçları emzirmek iskenceydi resmen sonra bi krem kullandım o gecrdi kızlar valla 2gundr geçtimin ayine aynı sorunları yaşamam hiç birinizde yasamazsiniz inşallah

kizlar iyi gunler hepinize bol opucukler ve saglikli gebelikler diliyorum..gobek cevremde enteresan bir agri oluyor ve 17 hafta olmasina ragmen hareket hissedemiyorum hala ikinci gebeligim sizlerde durum nasil

kizlar iyi gunler hepinize bol opucukler ve saglikli gebelikler diliyorum..gobek cevremde enteresan bir agri oluyor ve 17 hafta olmasina ragmen hareket hissedemiyorum hala ikinci gebeligim sizlerde durum nasil
Benim ilk gebeliğim ama bende daha hareket hissetmedim 20 ye kadar zamanı var normaldir inşallah benim haftam 16

Valla o meme ucu olayından çok korkuyorum ben. Gümüş kapak falan alcam ama tabi ne kadar fayda eder bilmiyorum
Sorma canım. Acıdan sütüm çekilmişti. Şimdiden araştıracağım sağlam bir çözüm bulmam lazım. O kapakları bende düşünüyorum ama işe yarar mı bilmiyorum. En güzel anlar işkenceye dönüyor umarım yaşamayız hiçbirimiz

Hangi kremi kullandın. Bana garmastan vermişti Dr o hafifletmişti

Ayy inşallah canım yaşamayalım ya çok zor biseydir o. Krem neydi peki aklımızda olsun nolur nolmaz

İnstagramda baktigimda herkes çok memnun görünüyor onlardan ama güvenemiyorum tabi. Gümüş olması yeterliymis, marka önemsizmis bi tane alivercem inşallah problem yaşamayız hiç

Ayy inşallah canım yaşamayalım ya çok zor biseydir o. Krem neydi peki aklımızda olsun nolur nolmaz
Beklazon adı cnm ama 2 türlusu var pembe kutuda olan olacak gerçekten pahalı bı krem değil ama etkisi gerçekten pahalılarfan iyiydi lansinoh hamaten verdi doktor bana da hiç ise yaramadilar en son bunu aldım işte şükür gecmisti. İnş yaşamayız ama zamanı gelince yine burdan konuusrz ihtiyaç olursa resmini de atarm

Tamam canim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…