2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İnşallah krem kullanmak zorunda kalmayız arkadaşım doğum dan 2 ay önce zeytinyağı ile ovalamıştı meme ucunu acı çatlak olmasın diye hiç sorun yaşamadı

Kızlar Ankara’da riskli gebelik uzmanı bilen var mı biraz araştıracağım nette bir sürü var ama böyle giden biri varsa memnunsa acil yazabilir mi ???

Kızlar randevum bugünmüş abbas yolcu ayy nolur dua edin bize güzel haberlerle dönelim evimize bu arada kontrole giderken kırk saat dolabın önünde dikilen bi ben miyim ya hadi dışarı çıkarken elbise giyiyoruz da kontrolde çok zor oluyo ya hep hamile elbisesi aldım zaten hava sıcak pantolon almadım Çok zor oluyo kontrole giderken

Evet benim de tüylendi kremden bağımsız ben salak git al göbeğini zaten sarıydı ama çoğalınca rahatsız oldum ablam da Salakcığım niye aldın dökülcekti onlar dedi

Ben daha hiç bişey almadım şimdilik idare ediyorum ama yavaştan onuda halletsem iyi olacak. Cidden elbiseyi nasıl sıyıracaksın cnm.ayy elbiselerle çok ciciş oluyor gebelikte

Ben daha hiç bişey almadım şimdilik idare ediyorum ama yavaştan onuda halletsem iyi olacak. Cidden elbiseyi nasıl sıyıracaksın cnm.ayy elbiselerle çok ciciş oluyor gebelikte
Evet elbise aldım ben de kontrole giderken kara kara düşünüyorum pantolon bulmak çok zor olanları giyince kasıklarım ağrıyo bol var bi kaç tane ayyhh hep aynı şeyleri giymiş oluyorum o zamanda

Evet elbise aldım ben de kontrole giderken kara kara düşünüyorum pantolon bulmak çok zor olanları giyince kasıklarım ağrıyo bol var bi kaç tane ayyhh hep aynı şeyleri giymiş oluyorum o zamanda
Ben 1 tane pantolon da aldım ya dediğin gibi kontrolde sıkıntı yaşamamak için. Baya da rahat oldu

benim ne gogus agrim ne bulantim ne baska agrim sizim hic yok ama bende hemoroid oldum ondan cekiyorum

Evet benim de tüylendi kremden bağımsız ben salak git al göbeğini zaten sarıydı ama çoğalınca rahatsız oldum ablam da Salakcığım niye aldın dökülcekti onlar dedi
Ayy ben olsam ben de alırdım valla normalde de ağda yaptığımda alırım göbeğimi cok kıllı sayılmam ama sevmem o görüntüyü de. Şimdi cıkarsa alırım yine valla doğumdan sonra dökülür yine herhalde

Kızlar Ankara’da riskli gebelik uzmanı bilen var mı biraz araştıracağım nette bir sürü var ama böyle giden biri varsa memnunsa acil yazabilir mi ???
Ben kendim gitmedim ama Etimesgut A Life park Hospita'de Ebru Biberoğlu'na gidiyordu bir arkadaşım, çok memnundu kendisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…