2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayyy ne guzel okurken nede mutlu oldum insallah oyledir ben senjnkini her nedense erkek hissediyom

Ayy belki bende yarin doktora giderjm tabi randevu alabilirsem ariyacam simdj cinsiyeti herkes öğrendi ya cok merak ediyorum bende eşimde bugjn ruyasinda görmüş erkek oluyomus adinida illa yunus koyacam diyormusum ki hiic aklima da gelmez yani yunus sevdigim bi isim degil

Al canım al çok rahat valla bi tane siyah aldım denemek için ama her gün ise gidip geliyorum çeşitlendirmek lazim artik
Evet ya aynı şeyleri giymek beni bile sıkıyo artık alışverişe başlarım bizim hanıma 8. Ayda başlayacam almaya 8. Aya kadar kendime çalışayım bari

Evet sonra dökülüyo demişti ablam da ama eşim de aa tüylerin artmış diyince allahıııımmm hemen aldım

Kızlar biz kontrolümüze gittik bebek iyi kanama alanı kalmamış dedi çoookkk şükür progestanı bile kesti kese aşağıdaymış galiba yani o tarz bişey söyledi koşma hızlı hareket etme sakın düşme ağır kaldırma dedi Kan sulandırıcıya 3 hafta sonra gittiğimde bakacak içim rahat değil dedim gerek yok dedi hep, suyu iyi hiç bir sorun yok gerekte yok dedi Darısı bekleyen annelere inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz evlerimize

kızlar doktora gittim bugün 3 lü yapmadı erken diye, normal kontrol olmuş olsn dedi, aa ayağı ne kadr tatlı dedim diye ayağını çıkarttı verdi

Eklentiler

• AC19D6D9-BD26-4830-923D-C58EA1085210.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 355816AF-5895-4E2F-899A-4D3D83C7BC54.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 48
ya maşallah çok şükür Rabbim herkesin gönlüne versin inşallah ben suyunu kilosunu boyunu hiç sormuyorum unutuyorm hep 2 farklı doktora gidiyorm onlarda hiç açıklama yapmıyor iyidir heralde

ya maşallah çok şükür Rabbim herkesin gönlüne versin inşallah ben suyunu kilosunu boyunu hiç sormuyorum unutuyorm hep 2 farklı doktora gidiyorm onlarda hiç açıklama yapmıyor iyidir heralde
Ayyyhh valla ben de bir sürü şey soracaktım unuttum ya not almak lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…