2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Plesantami aşağıda mi acaba?

Ben ilk hamileliğimden kalan tüm kıyafetlerimi vermiştim tekrar hamilelik düşünmediğim icinTabi her zaman bizim planlarımız tutmuyormuş.Şimdi bir iki hamile pantolonu üstüne de hamile tunigi alırım.Ama okullar açılırsa daha fazla kıyafet ihtiyacım olacak.Çalisirken hep aynı kıyafet olmuyor malumNeyse alırız birşeyler

Cok okula gitmeyiz kiz 24. Haftada izne ayrilirsak tabi

Ya merhabalar konudan biraz alakasiz ama yorumunuzu okuyunca birsey sormsk istedim agustosun sonnda balikesir edremite gidicgz ins. Ufak bir tatil icin nasil havasi suyu

Kızlar benim 2 gündür karnımda toplanma gibi birşey oluyor ara ara uzanıyorum hemen normlde yayılan göbeğimde bi şişlik olup geçiyor. İlk gebeliğimde tekmeleri 16 haftada hissettim ama anlamadım tabi çok güçsüz ve minikti güçlendiğinde 1 buçuk hafta sonra anlamıştım. Acaba bu da hareketi mi yoksa ters giden birşeyle olabilir mi Cuma günü kontrole gittim bebek haftasından öndeydi 8 gün başka da birşey yoktu sorun gözüken. Sizde de var mı acaba sorun mudur?

Merhabalar benim ikili teste kombine testim 1:2184 çıktı doktorum yaşla ilgili olan riskin 1:264 olduğunu ve riskin yüksek olduğunu soyledi genetik test istedi biz emin olmak için başka doktora gittik o da hiç risk yok sadece. Organ taraması yaptır dedi bende tabiki ikinci gittogim doktora inanmak istedim ama aklımda karismadi değil sonuçları bana yakın olan var mı acaba yardımci olur musunuz

Bnmki ilki kiz canim dolayisiyla bunuda erkek istiyorum insallah ama basta saglikli olsun yeterli
He biz senle ayniydik canım ya htrladim inş rabbim iki duyguyuda tatmamizi nasip eder tabı oncelikle hepimiz için sağlıklı evlat olmasi bugün kaçta giidyodun doktora sen cnm kaç haftalık oldun söyler cinsiyeti ins

Canımm çok geçmiş olsun dua edicem size

Canim senin de mi plesanta Strese girme Allah'ın izniyle her şey yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…