2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
He biz senle ayniydik canım ya htrladim inş rabbim iki duyguyuda tatmamizi nasip eder tabı oncelikle hepimiz için sağlıklı evlat olmasi bugün kaçta giidyodun doktora sen cnm kaç haftalık oldun söyler cinsiyeti ins
16. Haftadayim insallah gidebilirim hava çok sicak gitmeye useniyorum saat 2de bide randevum

Çok geçmiş olsun... Bende dün kasılma oldu o kadar korktum ki

Yaşınız kaç?

canımm hastanede emin ellerdesin insallah her sey yoluna girer moralini yüksek tut en önemli sey bu, bebeğin strese girmesin

Sadece yaş riskinden dolayı sıkıntı olmaz herhalde dr'unuza güveniyorsanız genetik tahlil yaptırın diğer süreçler yıpratıcı olmaz en azından

Benim Dr tatilde diğer gitmeyi düşündüğüm Dr da randevu kalmamış full dolu cinsiyeti sanırım en son ben öğreneceğim
Vaalla bn gecen hafta persmb gittim kapaliydi bacaklari bugun yine gittim bayrama ogrenmis oluyum die şükur gosterdi sıpa . Haftan dolduysa devlete git ogrenirsin insallah

kızlar yağlar için karın bölgesinde tüylenme yapıyor diyorlar sanırım çatlaklar için en iyisi bol bol su içmekmiş

Ben tüylendim bile hamilelikten.
Tüyü almak kolay da çatlak zor geçiyor ya.
Hindistan cevizi yağında öyle Bi şikayet duymadım ama tabi denemeden bilinmez bu işler.
Her bünyeye farklı etki ediyor sonuçta

Kızlar selamlar. Ödemleriniz başladı mı? 5.aya girdik havalar da malum benim ayak bileklerimde 5 6 saat sarkık durunca şişmeler başladı aşırı değil ama şişiyorlar. Genelde ellerimle ayak bileklerimde oluyor. Tansiyonumu 3 4 kez ölçüyorum normal, tuzlu da yemiyorum. Bu durumda olanlar var mı?

Merhaba benim doktorum da oksapar igneyi birakabilirsin demişti ben kullanmak istiyorum. 13. haftadayim. Genetik testte 2 gende ( MTHFR A1298C ve C677T) heterozigot taşıyıcılık vardi. Sizin durumunuz nedir?

Canım benim 1:3000 tarama sonucu . Temiz dedi doktorum. Üçlü dörtlüye hiç gerek yok dedi. Aldırmayacaksan genetik teste de gerek yok dedi. Senin de iyi bence sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…