2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba benim doktorum da oksapar igneyi birakabilirsin demişti ben kullanmak istiyorum. 13. haftadayim. Genetik testte 2 gende ( MTHFR A1298C ve C677T) heterozigot taşıyıcılık vardi. Sizin durumunuz nedir?
Bana ısrarla bırak diyo kanama alanı kalmamış ben de korkuyorum bırakmaya ben de pıhtılaşma sorunu var mı bilmiyorum ama ailede var genetik test yaptırmadım sadece tedbir amaçlı kullanmak istiyorum eğer bir sorun yoksa 12. Haftadan sonra bıraktırıyolarmış bazıları da 3 ay bitince bıraktırıyomuş

Sen kaçtın Cnm tam bugn öğrendigunde ilk defa söylemişlerdi dimi önceden tahminde bulunmusmuydu doktor yerim cnm yememmi
16+3 bugün kuzum.5 gun once gittim bacaklari kapaliydi goremedik . Bugunde sirf cinsiyet icin gitmistim tekrar sukur gosterdi insallah bi degişme falan olmaz

16+3 bugün kuzum.5 gun once gittim bacaklari kapaliydi goremedik . Bugunde sirf cinsiyet icin gitmistim tekrar sukur gosterdi insallah bi degişme falan olmaz
Hadi yaa kuzum genelde erkek erken gösterir derler bide şimdi umutlandim bende bana da geç olduya herkes kız diyip duruyor ne alaka sanki aslında normal 16dan dan sonra degismez daha cnm merak etme inş benimde bı oğlum olur sağlıkla hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…