2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok kuzum bakma o diyenlere sen doktordan doktora degisiyor cihazdanda ayni şekilde 16 en garanti bnce oncesinde cok sormadim da ben yanilma olur sonra die. İnsallah gonlun geçen haberi alirsin canm

Yok kuzum bakma o diyenlere sen doktordan doktora degisiyor cihazdanda ayni şekilde 16 en garanti bnce oncesinde cok sormadim da ben yanilma olur sonra die. İnsallah gonlun geçen haberi alirsin canm
Sağol kuzum benim amin inşallah ben doktora sormuştum bikere oda ozamnda 15inci haftadaydim cinsiyeti öğrenmedim dedim oda baktı daha küçük bide 16dan önce söylemiyom dedi bnde şimdi sırf meraktan artık gidicem yarın inş söyler artık

Benim oğlum dada 16. Haftada görmüştük bebeğin pozisyonu uygun olsaydı sen de görürdün cnm yarın kesin belli olur büyüdüler baya

Aynn tam 16 olmadan soylemiyolar cinsiyetle alakasi yok yani ayy simdide senn heycanin basti valla haber ver ne olursa

Benim oğlum dada 16. Haftada görmüştük bebeğin pozisyonu uygun olsaydı sen de görürdün cnm yarın kesin belli olur büyüdüler baya
Hadi baklim kuzum inşallah benimkide yarın gösterir kalbimdekini gonlumdekini duyarım insallah.tabi saglikli olsunda

Ya ben seni çok merak ediyorumbi sen kaldın yarın kaç ya randevun senin
Herkesi meraklandirdim ben yaavalla İns benimde bekledigime değer kalbimdekini duyarım tabi sağlık olsun ince de insan olmayanı istiyor naparsinyarın 3bucukta cnm randevum hakkaten herkes öğrendi ben kaldım yaa erkeklwr çoğunlukta ankette de bakalım nolucak

Doktorum ağrım sürerse hastaneye yatıracak yürürken var şuan yatarken olmuyor o geçti acaba plasenta baskı mı yapıor bilmiyorum
İnşallah devam etmez canım. Benim de yürürken baskı oluyor, otururken yada yatarken sıkıntı yok. Haberdar et bizleri,dualarım seninle

Kizlar bebegim kiz .. ikinci kizim geliyo cok şükür saglikli su an biseyi gozukmuyo ama biraz üzüldüm bi oğlum olsun isterdim o duyguyu da tadayim
Üzülme canım ya insan tabiki olmayanı istiyor ama olsun Allah'ım.saglikli sıhhatli nasip etsin inşallah

Üçüncüsünü simdi dusunmuyorum calisan oldugum icin bakmak zor sıkıntı ya ... evet kiz cinsel organini gosterdi icerde oynuyodu bnmkisi elleri ayaklari durmuyodu
Hadi yaa oyy yerim onun ellerini yaa ben anladım kuzum olsun üzülme cnm ya Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…