2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar bebegim kiz .. ikinci kizim geliyo cok şükür saglikli su an biseyi gozukmuyo ama biraz üzüldüm bi oğlum olsun isterdim o duyguyu da tadayim
Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin canım hayırlı olsun.ayni cinsiyet çocuklarında rahatlığını görüyorsun helede yaş farkları azsa benim 2 oğlum var aralarında 3 yaş var kimseye ihtiyaç duymuyorlar kendi kendilerine yetiyolar

Dogrudur bende ikinci cocuk dusundugum icin hemen getirdim yas farki olmasın birbirleriyle oynasınlar istedim

selam kızlar bende sanırım ocak annesı olucam
16+1 haftalığız son kontrolumuzde %85 erkek gorunuyor dedı doktorumuz
5 yaşına girecek bir tane prensesim var :)
Allah bağışlasın canım benim ne güzel Rabbim iki duyguyu da tattrsin hepimize inşallah .sende sağlıkla kucağına al inşallah

Amin insallah canim da ne bilim canm sıkıldı biraz
Hayır böyle hissetmeyin.Bebeğiniz bunu hisseder.Ayrica tekrar hamile kalsanız erkek olacağının asla garantisi yok.Biz altı kardeşiz ve çok üzücüdür ki erkek olsun diye ugrasmışlar.Dört kızdan sonra iki oğlan oldu.Ama ben şimdi ister istemez anneme ve babama kırgın hissediyorum.Anneme hamile olduğumu söyledim artık erkek çocuk doğur dedi.Bu Allah'ın elindeki bizlerin hiçbir payı yok.Rabbim hayırlısını versin.Anneannemin üç oğlu iki kızı olmuş.Ve o üç oğul kadını mezara koydu tabiri caizse.Bir tanesi kadını kandırıp borca soktu sonra da borcunu ödemedi.Kimse ilgilenmedi kızlarından başkaBelki çok yazdım ama en çok korktuğum şeydir hayırsız evlat.Rabbim her daim hakkımızda hayırlısını versin

Çok geçmiş olsun Allah bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin dualarım seninle

Allah hayırlı evlat versin kızım var ona yoldaş olsun diye bunu da çok kız istedik ama erkek olacak kısmetse
Bir gün bile olsa erkek olsun diye düşünmedim Allah sağlıkli ve hayırlı evlat versin hergun duam bu

Amin insallah canim da ne bilim canm sıkıldı biraz
Erkek çocuk nimet, kız çocuk hasenedir. Yüce Allah nimetin hesabını sorar, haseneye ise mükafatını verir. Ne güzel müjdelemiş rabbim seni 2 kız çocuğuyla hayrlı olsun 16 haftalık oldum cinsiyeti öğrenemedim rabbim ne verirse hayrlısını versin. Hayrlı olsun canım

Ne kadar doğru sölemişsin canim. İnan bende babam yuzunden erkek cocuk olayina hep soguk oldum. 3 kiz kardesiz babam erkek olsun dye ugrasmis kiz oldu dye kardesimi hastaneden cikarmamis. Simdi erkek evladim olucak hep babam aklima geliyorr onun yzuunden bu sevincimi yasayamiyorum . Ne buyuk travma yasatmis bize öldü gitti ama psikolojimizi bozmuş. Gonlumuzdeki elbet isteyelim ama hayirli ve saglikli evlat gibisi varmi ?

Kizlar bebegim kiz .. ikinci kizim geliyo cok şükür saglikli su an biseyi gozukmuyo ama biraz üzüldüm bi oğlum olsun isterdim o duyguyu da tadayim
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah aminn.Anam topiğin kızlarıda başladı olmaya ne güzell

Tsk ederm canim erkek cocuk nasip degilse zaten kismet olmaz ben her zamanda hayirlisini istiyorum kiz çocuklarını daha cok severim aslinda ama eşim de oyle ama erkek cocugumda olsun isterdim biraz üzüldüm sadece yinede cok sukur diyorum kesinlikle isyan falan etmiyorum. Benm erkek kardeslerim de cok sıkıntılı biz kiz kardesler yine anne babaya sadığız yardımcı oluyoz .. bnm kizlarda oyle vefali olurlar insallah..

İnşallah devam etmez canım. Benim de yürürken baskı oluyor, otururken yada yatarken sıkıntı yok. Haberdar et bizleri,dualarım seninle
Benimde yürürken oluyor kuzum yatarken iyiyim 5,5ay yatsam mı bilemedim ya yeterki o sağlıklı olsun yatarım bi süre bugün iğne be serum iyi geldi kanama leke şeklinde çok az hergün iğne mi yapılsaki bilemedim bende inş senin gibi ayaklanırım kuzum yeterki şu korkulu süreç geçsin

İnşallah canım benim. Lekelenmeler bende de devam ediyo hiç korkma geçecek Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…