2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Beni de 2. Oğlum geliyor kısmetse. Ben üzülmedim aslında ama çevremdekiler sinirlerimi bozdu. Kimse sevinmedi, herkes kız istiyormuş. Yani kendimi kötü hissettim biraz
Ay keşke önceden isteklerini alıp sonra yapsaymissin, sanki istemeyle oluyor cinsiyet. Vallahi çok sinir oluyorum şu cevreden konuşanlara. Rabbim vermiş işte ne yorum yapiyosunuz dimi

Beni de 2. Oğlum geliyor kısmetse. Ben üzülmedim aslında ama çevremdekiler sinirlerimi bozdu. Kimse sevinmedi, herkes kız istiyormuş. Yani kendimi kötü hissettim biraz
Zaten hep öyle oluyor inan çevre çok etkiliyor.2.oglumda kayınvalidem bı kız çocuğu sevsem herkese şuna bak kız diye ölüyor dedi.o kadar sinirlerim bozuluyorduki halbuki ben bütün bebekleri severim kız erkek farketmez.kayinvalidemin yanında kız bebek görünce artık hiç tepki vermiyordum.3.ye hamile kaldığında kız istiyor o yüzden 3. düşündü dediler ama ben hep 3 çocuk istiyordum.simdi kızım olacak inşallah ama yeterki sağlıklı olsun erkek olsaydida uzulmezdim elbetteki gönül her ikisinide ister ama rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin önemli olan bu.kizin erkeginde hayirsizi çok zor

Cevredekileri hiçte takma cnm sağlıkla olsun da ne önemi var sanki ağzı olan konuşuyor zaten boş boş iki kiz olsa laf ederler 2erkek olsa laf ederler herkes ister ikisinide yatmayı tabi ama Allah neyi nasip ettiyse o olur hiç sikmma canını

Hayırlı akşamlar
Bebeğinin hareketlerini hissedenlere sormak istiyorum özellikle göbeğimin alt kısmında böyle küçük gaz patlaması gibi mi desem nasıl ifade etsem onu da bilmiyorum ama minicik tekme gibi şeyler mi hareket İlk olduğu için tanımlayamıyorum yoksa gaz mı bunlar. Elim karnıma yapıştı resmen 18. Haftamdayım bu arada

Ahh bu Türkiye'deki ailelerin yaşattığı travmalarNe kadar da anne baba olsak hep içimizde ukde olarak kalıyor bize yapılanlar

Benimde öyle canım. Bende çorap giyme alışkanlığı var sanki ayağım üşüyomuş gibi hissediyorum. Akşam olunca o çorap öyle rahatsız ediyo ki beni. Ödemden dolayı rahatsız oluyorum. Aslında Çok da su içiyorum. Ama ne yapmalıyız acaba. Ekşi yiyemiyorum yesem kivi ananas belki iyi gelebilir.

Evet canım kivi ananas iyi geliyormuş. Maden suyuyla süzme yoğurtu da okudum bugün. Hepsini denicem. Ben çorap falan da giymiyorum ama bilemedim umarım sıcaklardandır.

Benim de oğlum var ikinci için herkesin gönlünde kız var bunu biliyorum iki eltimin de iki oğlu var çünkü benim de bu da erkekse herkes hayırlısı olsun moduna girer eminim
Alt karında hissetmiş olabilirsin canım biraz daha takip et fark edersin zaten

Elini koyunca hissetmek için erken daha. Ufak çelimsiz dokunuş gibi oluyor. Zamanla ayırt edersin gaz mı hareket mi

Benm cevrmdekilerde hep erkek istiyo canim. Aslinda insan olmayani istiyo iste canim
Çevreye bakarsan başın çok ağrır. Bekarsan niye evlenmedin evlenirsin bebek nerde bebek olur eee bu kız birde oğlan doğur konuşurda konuşurlar. Baktılar herşeylerin 4 dörtlük bu defada haset ederler kıskanırlar boşver cnm..

Kızlar hiç ağrısı olanınız var mı? Ben dün geceden beri sol tarafım ağrıyor dokununca daha fazla ağrıyo ve yeri çok belli doktoruma sordum uzan dinlen dedi ama tek bir tarafta olması korkuttu beni bir de geçmiyo uzandığımda bile

ay evet benimde oyle oluyor ama tekme diye dusunuyorum ben son 3-4 gundur iyice oyle hissetmeye basladim

Sağ tarafımda oldu benim üzerinde durmadım genelde akşamları gazım çok oluyor ona yordum.. Birde haliyle rahim büyüyor geriliyor drun dediği gibi dinlen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…