2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen vallahi tam da dediğin gibi ilerliyor süreç

Aynen öyle, Sağlıkla kavuş inşallah canım,

Çok mu şiddetli ? Dün bugün benimde sol tarafta bir ağrım var ama çok hafifti geçti belki plasenta yukarı çıkıyodur

Merhaba hanımlar
Tatil dönüşü iyice şiştim de geldim gündüz kilom ile sabah aç karnına kilom arasında 1.5 kg oynuyor
Buarada Seln1903 ve Bestmat arkadaslarimiza gecmis olsun diyor sağ salim bebeklerini kucalarına almalarını diliyorum rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.
Tatile çıkmadan 10 gün önce doktora gittiğimde %60_70 erkek dediği tahminini o gün göstermiyor diye söylememişti büyüsün biraz daha demişti . Bakalim perşembe günü randevumuz var .Sağlıklı olsun yeterli inanin senelerce çocuğu olmayan dolu aile var rabbim şükür bize armağan etti kiz erkek farketmez yeterki saglicakla kucagima alayim Veren rabbim tamamına erdirir inşallah

Ara ara sancı giriyo doktor tek taraflı olursa korkma dedi ama ablamlara sordum onların ağrısı 3. Aydan sonra geçmiş tedirgin etti beni
Canımın içi cevrendekilerle hiç kıyas yapma, inan insan daha fazla korkuyor öyle olunca. Bende hiç olmadı aa normal değil deniyor hep. Doktorun normal dediyse hiç korkma

Öyle valla,güzel düşünücez birbirimizi pozitif etkiliycez Şubat ayında buraya ponçiklerin köfte ayaklarının fotolarını atıcaz Allah'ın izniyle
Anoomm ayyy evet yaa inşallah hepimiz o gunleri görürüz hayırlısı ile

Benim 4 lü taramada kontrolündeki ultrasyon kağıdında doğum olarak 28 aralık -en geç 2 ocak Yazdı. Sizde böyle bi tarih var mı

Öncelikle geçmiş olsun diyeyim sıkıntısı olan arkadaşlar için.

Bugün tiroit için kan vermeyr gittim sağlık ocağına, aile hekimi sigara mı içiyorsun dedi. Yoo dedim nefesini beğenmedim komple kan tahlili istedim hepsine baksınlar dedi. Diğer yandan bayram öncesi işler o kadar yoğun ki işyerinde nefes almak bile mümkün değil.
Kan sonuçlarına göre bayram öncesi bi doktoru göreceğim sanırım

Kuzum çok teşekkür ederim Bunu yaşamadan önce Günlerdir cinsiyetini merak ediyordum bende...muhtemelen kız dedi doktor ama emin değildi İnan şu son gidişimde tek merak ettiğim iyimi kalbi atıyor mu ilk sorduğum soru bu oldu en önemlisi bu kız erkek farketmez Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inş Tabi yinede herşey hayırlısı ile gönlüne göre olsun

Canım ne yaptın nasıl oldun yatış vermediler değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…