2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
[/QUOTE]
Ara ara sancı giriyo doktor tek taraflı olursa korkma dedi ama ablamlara sordum onların ağrısı 3. Aydan sonra geçmiş tedirgin etti beni
Banada doktor tek taraflı normal demişti canım rahim büyümeye çalışıyor olacak öyle ağrılar demişti. İçin rahat etmezse git yarın bayram girmeden

Canim benmde dun gece oyleydi sağ tatafimdaydi nasil uyudum inanki bilmiyorum
Artk

Ne güzel yazmışsın

Banada doktor tek taraflı normal demişti canım rahim büyümeye çalışıyor olacak öyle ağrılar demişti. İçin rahat etmezse git yarın bayram girmeden
[/QUOTE]
Tatlım şimdi geçti sadece dokununca ağrım oluyo ara ara ince sancılar giriyodu şimdi kalmadı o dün gittim bişe demedi zaten çıktıktan sonra başladı ağrılarım

Kizlar bebegim kiz .. ikinci kizim geliyo cok şükür saglikli su an biseyi gozukmuyo ama biraz üzüldüm bi oğlum olsun isterdim o duyguyu da tadayim
Hayırlısı olsun canım benim 2 kızım var araları 2 yaş şimdi çok kavga ediyorlar ama büyüyünce eminim birbirlerinin en yakın arkadaşı olacaklar. Benimde bu 3. Doktor kız gibi dedi ama net öğrenemedik bende kıza alıştırdım kendimi nasibimizde ne varsa o olacak sonuçta hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah.

Benim kızlarım ikizler ve o kadar güzeller ki.Birine kızsam diğeri üzülüp hemen kardeşini kollar.Birşey yiyeceği zaman hemen kardeşine de götürür ikisi de.Kavga etseler bile araya girince biz kötü oluruz bir anda birbirlerini kollamaya başlarlarVe bence kız çocuğu çok tatlı oluyor.Tam bir dilbazlar.Gerçi kuzguna yavrusu şahin görünürmüş AmaSizinde kızlarınız muhakkak ki bir yaştan sonra en yakın arkadaş olacaklar.Benim en yakın arkadaşım iki yaş küçük kız kardeşim

kesinlikle cok haklisin. Allah hayirli ve saglikli evlatlar versin. Benim bir oglum var. bu hamileligim planlamadan oldu 2. bir cocukta dusunmuyordum. hadi oldu Ogluma yoldas olsun erkek olsun diye icimden gecirdim bu kez kiz oldu. Ama hic kizim olsun farkli olsun demedim. Allah hayirli evlatlat versin hepimize. Kizinda erkeginde hayirsizi cok zor. Biz 2 kiz kardesiz. Benim ablam cok hayirsiz mesela hic ilgilenmez annemle rahmetli babacigimlada ilgilenmedi. Yanlarinda hep ben vardim annem beni dogurmayi hic istememis kazayla olmuşum keske erkek olsaydi demis ama iyi ki olmussun der simdi hep.

Genelde istenmeyen gebelikten doğan bebekler daha hayırlı evlat oluyorlar Allahın bir tokatı gibi.

Tatlım şimdi geçti sadece dokununca ağrım oluyo ara ara ince sancılar giriyodu şimdi kalmadı o dün gittim bişe demedi zaten çıktıktan sonra başladı ağrılarım
[/QUOTE]
Aaa dün gittiysen tamam o zaman her şey yolundadır canım

Oncelikle inşallah sağlıklı olur sonrada Allah gönlündeki versin çıkınca hemen yaz bühepimizi merak ettirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…