2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Tatlım şimdi geçti sadece dokununca ağrım oluyo ara ara ince sancılar giriyodu şimdi kalmadı o dün gittim bişe demedi zaten çıktıktan sonra başladı ağrılarım
Aaa dün gittiysen tamam o zaman her şey yolundadır canım
[/QUOTE]
İnşallah canım bugün geçiyo gibi bakalım hiç kalmaz inşallah

kızlar bebek arabası araştırmaya başladınız mı? özellikle tecrübeli anneler fikir verseler bu konuda harika olur. bu bebek arabası mevzusu derya deniz resmen. en çok önerdiğiniz en kullanışlı araba nedir? Benim araştırdığım kadarıyla en çok inglesine trilogy ve bugaboo bee5 arabalarına övgü yağdırıyorlar. quinny kullanan bir arkadaşım var, sakın alma hiç memnun değilim dedi bana. sizin tavsiyeleriniz neler? gittikçe de euro artıyor, daha da pahalılaşmadan 1-2 ay içerisinde halletmek istiyorum bebek arabası işini. en büyük masraf o olacak gibi gözüküyor.

Biz oğluşa kraft almıştık memnunduk sağlam duruyor mağazaları gez kafanı yatanı alırsın çeşit baya çoğaldı dediğin gibi katlanması taşıması en rahat olanı tercih et canım belin sana daha lazım olacak

Selam kızlar burun tıkanıklığı bende de oluyor. Gece ağzım açık uyuyorum resmen. Ben sıcaklardan çok bunalıyorum. Siz ne alemdesiniz. Resmen kafayı yiyeceğim sıcaktan. Ayaklarımın altından ateş fışkırıyor resmen

Ayy o sıcakları deme canım ya dışarı da çıkmıyorum çıkamıyorum sıkı yönetim var evde bana valla eşimle oğlumdan yana ama bizm ev zaten berbat sıcak dışarısı 30 ise ev 45 derece sabahtan güneş bi başlıyo batana kadar benim evde klimayı açıyorum valla yapçak bişey yok

Klimada yok yanıyorum resmen. Evden ben de pek çıkmıyorum canım.

valla ben bir de antalyadayım, nefes almak mümkün değil. zorunluluk dışında evden çıkmıyorum zaten evde bütün klimalar açık serin serin oturuyorum. dışarı cıkınca nefesim tıkanıyor. burun tıkanıklığı bende de oluyor, hatta geçen gün burnum kanadı. genişleyen damarlar yüzünden oluyormuş, normalmiş.

Ben de Burdur dayım canım. Ama Antalya yanıyormuş biliyorum. Evet burun tıkanıklığı normalmiş bu süreçte. Neyse ki son aylsrda değiliz iyice yanardık

Selamlar kızlar. Kontrolden çıktık Lidya Deniz'im 200 gr, 16 cm olmuş ayak bileğimdeki ödemi sordum araba yolculuğu yapmışsın normal bundan sonra daha da fazla olur karın büyüdükçe dedi doktorum. Yüzüstü ve sırt üstü yatmayı bırak artık daha çok sola yatmaya başla bu haftadan sonra bebek büyümeye başladı dedi. Aklıma gelenler bunlar, bu arada aş erdiğim cam şişe ayranı içip gittiğim için kıpır kıpırdı kuzuşum yüzü dışında her yerini gördük hatta babası videoya çekerken pıttığını bile görmüş

Oyy maşallah bebise canım benim.sende dikkat kendine cnm ya kaç haftaliksin sen bende hiç sola yatamiyom yaa nolucak bu yatma ise sola dönünce midem agriyo bulaniyo karnım çok rahtsiz oluyor

Oyy maşallah bebise canım benim.sende dikkat kendine cnm ya kaç haftaliksin sen bende hiç sola yatamiyom yaa nolucak bu yatma ise sola dönünce midem agriyo bulaniyo karnım çok rahtsiz oluyor
Ya ben bilinçli yatmıyorum ama kendimi o pozisyonda buluyorum uyanıp değiştiriyorum, 18 haftalığım. Genelde sağa ve sola yatmaya çalışıyorum zaten sırtüstü uyuyamam hiç ama daha çok dikkat edeyim bundan sonra

Analdim kuzum dikkat etmek lazım.cidden ama.napican vücut nasil rht oluyorsa bende oyle.yatiyom.zatwn yüzüstü hic yatamam.ama. bende hep sağa yatiyom.benimde bugün randevum var bakalım.ne dicek.bize doktor

Analdim kuzum dikkat etmek lazım.cidden ama.napican vücut nasil rht oluyorsa bende oyle.yatiyom.zatwn yüzüstü hic yatamam.ama. bende hep sağa yatiyom.benimde bugün randevum var bakalım.ne dicek.bize doktor
Zaten rahatsız pozisyona geçersek uyurken bebek uyandırırmış da ne bileyim ki. Sen de hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

Ayran işe yarıyor o zaman hareketi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…