2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Karagullu canim ne yaptin sanirim bugun gitcektin kontrle ,gosterdi mi bebiş
Sorma cnm bebeğim tersti doktor arkası dönük bacakları da kapalı dedi baktı baktı sanki kız gibi ama kesin değil bilemiyorum dedi dönerse bidaki hafta tekrar bakarız dedi malesef ya bende şimdi ne düşüncegimi bilemiyrm acaba kızmi degilmi artık herşeyin hayırlısı ne diyimki

Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım
Zaten bir de corona sorunu var nereye gidip kullanılır ki kanguru tarzı şeyler daha iyi olur diye düşünüyorum
Bu arada oğluma concorde marka almıştım çok memnun kaldık 4 5 yaşına kadar tepe tepe kullandık bir de chicconun baston puseti vardı o da süperdi thy kırdı ne yazık ki bir uçuşta

Sende bizdensin ya . Bazen uzuluyom sonra hemen tövbe ediyom ama elde degil dusunmemek
Yok canım üzülmek değil insan olmayanı istediği için yoksa evlat evlattır kız erkek ne farkeder, bizde 3 kız kardeşiz anneme diyorum iyiki erkek olmamış aramızda bide gelinlemi uğraşacaktık die
Evet canim göbek altı ozellikle benm doktora sordum gazdandir dedi kabiz olmamaya calis sık az ye dedi gercekten kabizlik var bende
Bende kabızlık yok çok şükür ama ben hiç yiyemiyorum nerdeyse hep açım

O sizin cinsiyetiniz bebegin değil

Ilk zamanlar port kullanabilirsiniz .Bebek arabası pek kullanılmıyor.Bebek elde taşınıyor. 3 parca bebek arabaları var ama kucağı da deniyor.Resmi örnek olması için paylaşıyorum bu markayı tanımıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200730-012355_Chrome.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 33
Karagullu Canim herseyin hayirlisi sakın icini karartma sen icinde Allahın emanetini tasiyorsun insallahhh istedigindir bir kiziniz var birde oglusunuz olur İNSALLAHH

Son düzenleme:
Yani bebek etkileniyor tabi. Anne ne kadar streslenirse bebekte doğduktan sonra o kadar stresli ağlayan bir bebek oluyor örneğini çok gördüm. Eşin hassas olduğun bir dönemde neden böyle davranıyor ki. Konuşmayı dene. Hamilelik eninde sonunda bitecek asıl süreç sonra başlıyor. Dünyaya alışmaya çalışan bir yavruya sahip olacaksınız ağlayacak huysuzlanacak evde birde huzursuzluk oldumu çık işin içinden. İnan bana bebek şuan herşeyden etkileniyor. Anne ne kadar mutlu huzurlu olursa bebekte doğunca öyle neşeli huzurlu oluyor. Biraz daha dikkatli olması konusunda uyar eşini

Yani öyle çok sık dışarı çıkarmasanda mecburen sağlık ocağı market vs gidiyorsun. Sendışarı çıktığında bebeğin uyuyup rahat edeceği Bi yet lazım oluyor. Bana sorarsan gerekli ilk günden itibaren. Sadece pusette belirli bir süre işini görür ama baya Bi yorucu olur

Ben bebek arabası almayacağım.İkizlerimde de kullanmadım.Kanguru kullanmıştık.Yine kanguru kullanacağım.Mahallemiz dik yokuşlu.Bu yokuşta araba işkence olur

Günaydın kızlar, benin karnım bazen kocaman oluyo bazen iniyo hiç bişey yok gibi özellikle sabahları aç karnına gözlemliyorum. Sizde de oluyo mu böyle indiği zamanlarda baya tedirgin oluyorum

Diğer arkadaşların dediği gibi hem puset hem araba olarak kullanılan modellerden almak mantıklı bu durumda. Çok teşekkür ederim. Tecrübeleriniz önemli

Brnmde bacagi tamamen kapaliydi canim ama tahminim kiz dedi gecen hafta dun gittim gercekten kiz cikti
Net tamam bu deseler muhtemelen erkektirde Bazıları çok net olmadan söylemek istemiyor ayrıntılı usgyi bekliycem artık zaten bizde malzeme çok kızımdan sadece bebek arabası ve kıyafet alıcam Ama netleşsinde 2 parça bişey alıyım istiyorum

Günaydın kızlar, benin karnım bazen kocaman oluyo bazen iniyo hiç bişey yok gibi özellikle sabahları aç karnına gözlemliyorum. Sizde de oluyo mu böyle indiği zamanlarda baya tedirgin oluyorum
Bende de öyle oluyor. Biraz tedirgin oluyorum hatta sabahları ama akşama doğru sistikce şişiyor

Bende de öyle oluyor. Biraz tedirgin oluyorum hatta sabahları ama akşama doğru sistikce şişiyor
Benim de bazen çok şişiyo patlayacak gibi oluyorum. Ama sönük olunca eşim de çok pimpirikli sürekli doktora gidelim kesin bişey oldu diye beni iyice tedirgin ediyor.
Şuan yerleri çok geniş istedikleri gibi dolanıyorlaR
Bu mantıklı bi açıklama olabilir gerçekten teşekkür ederim

Evet akşam müthiş şişiyor sabahki giydiğimin içine sığamıyorum sabah yine normal oluyor yedikçe şişiyor bide gaz çok bende

Karagullu Canim herseyin hayirlisi sakın icini karartma sen icinde Allahın emanetini tasiyorsun insallahhh istedigindir bir kiziniz var birde oglusunuz olur İNSALLAHH
Canim benim.Allah razı olsun içimi karartmiyomda kuzum ne bilim.kizimi veren Allah'tan bide erkek istedim ben hep inşallah öyledir karnımda bebeğim neyse tabiki başımın üstünde yeri var Allah'ım herşeyin hayırlısını sağlıklısni versin insallah inşallah olur bir oğluşum aminnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…