2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de Acaba 24. Haftada izin almazsak doğumdan sonraya eklebiliyor muyuz diye merak ediyorum. Mecburen mi idari izinli olucaz acaba

Ben de Acaba 24. Haftada izin almazsak doğumdan sonraya eklebiliyor muyuz diye merak ediyorum. Mecburen mi idari izinli olucaz acaba
O kısım bende de mechul ama okuduklarım kadarıyla 32ye kadar idari izinli sayılıp doktordan çalışabilir raporu alıp 37ye kadar çalışabiliriz. O 5 hafta da doğumdan sonraya eklenir.

Bende çok sandalyede oturuyorum evde... Ondan sanırım...doktora sordum ayaklarını kaldirirsan düzelir dedi...

Sende bizdensin ya . Bazen uzuluyom sonra hemen tövbe ediyom ama elde degil dusunmemek

Ev yakın olsa da bu hastalik surecinde gitmek sıkıntı canim Allah korusun virüsü kapsak bebek de kapar... benm bide kizimda küçük eve gelip onla ugrasmak beni cok yorar

Evet canim göbek altı ozellikle benm doktora sordum gazdandir dedi kabiz olmamaya calis sık az ye dedi gercekten kabizlik var bende

Kızlar benim de göbek deliğimin 4 parmak altında dokununca bir acıma oluyor ya. Normalde yok ağrı falan sadece dokunduğumda. Göbek deliğimde bir çıkıklık yok, doktorum kas ağrısı gibi duruyor dedi acaba bir yere mi vurdum 4 5 gündür de geçmedi. Böyle bir şey yaşayan var mı

Peki bişey sorucam şimdi bizim bebekler inşallah kış bebeği olacak ya, o ilk aylarda falan kullanılır mı bebek arabaları sanki bebek arabası hep gezmek için kullanılan bişey gibi geliyo bana o yüzden soruyorum

Canım hatırlamadığın bir ters hareket muhtemelen kas ağrısı yapıyor,orada anlamlı bişey yok ağrı yapacak bence,şahsen hapşırdığımda bile karnım kasılıyor benim bu bile kas ağrısı sebebi olabilir bence içini ferah tut

Araştırdığımda kış bebeklerine yazın aln hiç kullanılmıyor acele etmeyin diye okumuştum çok da mantıklı geldi o aylarda ana kucağı veya kanguru kullanılıyor

Sağol canım doktor da öyle dedi de işte gel bana anlat illa sebep bulucam ya şu 5 ay da hayırlısıyla bitse de yoksa bu gidişle panik atak olucam

Benim kizimda vardi. Bir kis vardi kullanilmiyor yani bebis kucuk oluyor e birde hava soguk olunca

Hayırlı geceler hanımlar sizler de bu süreçte eşlerinizle kavga edip üzülüp ağlıyor musunuz? Ben biraz hassasım eşimde sinirlenince ne söylediğini bilmiyor. O sözleri duyunca da kaldıramıyorum ağlıyorum ama bi yandan da bebeğimi düşünüyorum o da üzülüyor mudur diye vicdanım sızlıyor. Takmamaya çalışsam yapamıyorum. Dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…