2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
12. Haftamda baktı baktı görüyorum cinsiyetini ama bu gördüğüm dudak mi pipi mi ayırt edemiyorum dedi sanki kız gibi dedi ama kesinlikle göremedi ısrarla yok ya göremiyorum dedi muayene sonuna kadar
Hee anladım kuzum.sen daha erken gitmişsin benim baksana 16yi geçti yine kesin bise demedi bacaklari kapalı arkası dönük ama kiz gibi sanki bilemedim.kesin değil faln dedi sinir oldum ben emin değilsen söyleme yani dimi ama

Ben zaten sormadım bile sorsam yada 14 15 haftalık gibi olsam hadi bi tahmin yap erken sonuçta bende biliyorum bu 3. Gebeliğim iste doktorun azizliğine uğradım diyelim

Kizlar benim ikili tarama kağıdında female yazıyorduo zaman Dr bana bir şey dememistiama kendisi anlamış sanırımbu size ipucu olabilir...
Birde benim sol ayağım ve bileğim sis... Normal mi ki yaaa.... Neden her şeyim bı garipinsanın tek ayağı şişer mi vurma çarpma vs olmadı bu arada...

Ben zaten sormadım bile sorsam yada 14 15 haftalık gibi olsam hadi bi tahmin yap erken sonuçta bende biliyorum bu 3. Gebeliğim iste doktorun azizliğine uğradım diyelim
Hadi bakalım ikimizde beklemedeyiz yine cnm bakalım ne olacak sonumuz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Hadi bakalım ikimizde beklemedeyiz yine cnm bakalım ne olacak sonumuz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canım sağlıklı olalım da kiz erkek hiç farketmez...
Kızlar bide hepinize sorayım benim karnimda değişik bi ağrı kasıkta değil ama karnımda afedersiniz devamlı büyük tuvaletim var gibi yemek yerken resmen bana yedirmiyor. Zaten iştahım 0 şimdi bide bu çıktı gazdan mi kaynaklı yoksa hamilelikten mi hiç anlayamadım başına gelen varmı?

Herşeyin hayırlısı kuzum aynen.gecmiis olsun cnm ama hiç yaşamadım şükür de bilemedim gazdan olabilir belki

Nasıl yani ikili de cinsiyeti nasıl biliyorlar ilk defa duydum

Kizlar sol ayağım ve bilegim sis, normal mi,panik oldum tek ayağın sismesine
Benim ikiside şiş. Ayakkabılar sıkıyor onuda bugün farkettim. İlk gebeliğimde şişlik hiç olmamıştı. Sadece göbeğim büyümüştü. Bunda allahım her tarafım şişiyor sanki. 2 kilo almışım ama hissettiğim daha fazla

Ya benim de ayaklarım ellerim şişiyor hep. İşyerinde giymek için 1 numara büyük ayakkabı aldım. Sabahtan bol olup akşamüstü tam oluyo. Yüzük falan da kullanmıyorum artık. Totalde aldığım kilo 2. Yaz diye mi böyleyiz acaba

Bilemiyorum hiç gebelikte şişme oluyor ama son aylarda diye biliyordum hani çok tuzlu hamur Vs de yemiyorum

Biz 3 araç değiştirdik, travel sistemle başladık, bagaja sığmıyor vs normal baston çok uzun oluyor diye daha az yer kaplayan modeli derken 4. Aracımız joie nin kabin boy katlanan aracında kaldık. Bu araca yeni doğan aparatlarıyla küçük Puset boyda eklenebiliyor. Bununla Bayadır devam ediyoruz. Ve en kullanışlı model diyebilirim. Çok az yer kaplıyor tek elle kapanıp açılıyor, aşırı hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…