2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım anlıyorum seni aynı tedirginliği bende hergün yaşıyorum kanamasız hamilelik ne güzelmiş hiç öyle kontrol etmiyordum sende üzülme senin kanamanda Yok ama yinede şu süreçlerde yat dinlen iş yapma çok ayakta durmakta iyi gelmiyor bence baZı bünyeler hassas oluyor ev taşımasında da oturmak çok zor sonuçta kendi evin keşke ev sahibiniz bir süre doğuma kdr idare etseydi ama gerçekten sorunun çok kısa sürede geçeceğini düşünüyorum tabi seninde bu süreçte kendine dikkat etmen lazım

Amin inşallah. Allah razı olsun. Yüreğim ferahladı biraz. İnşallah tekrar yaşamayız bu süreçleri. Çok zor gerçekten. Bana da 15 gün sonra toparlanınca gel dedi ama dayanamıycam o kadar. 10 gün sonra gideceğim inşallah.

Bir de bana toz magnezyum verdi. Suya katılanlardan. Rahmi yumuşatır bu dedi. Sanırım büyüdükçe rahim çatlamalar kanamalar oluşuyor.

Allahım şifa versin tüm hamilelere şu güzel gecenin hürmetine

Kizlar evde babamla çok hararetli kavga ettikçok sinirlendim çok ağladım... Ve karnında su an çok kasılma var çok korkuyorum.... Bebeğe bir şey olmaz insallah dua edin ne olur
Allah'ın izniyle bişey olmaz bebeğini düşün ve sakimleşmeye çalış canım stresten karın kasların rahatsız olmuştur sakin ol sen dinlenince geçecek inşallah

Dikkat edeceğim canım mecbur biz ne yollardan geçtik ve hiç beklemediğim anda geldi meleğim beni bırakmadığı sürece elimizden geleni yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…