2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar evde babamla çok hararetli kavga ettikçok sinirlendim çok ağladım... Ve karnında su an çok kasılma var çok korkuyorum.... Bebeğe bir şey olmaz insallah dua edin ne olur
Stress sıkıntı dan nekadar uzak durmaya calissakta bizi buluyor maalesef .Ben de 2 gündür öyleyim. Dün artık gece karnım taş kesildi gece 2 de wcye kalktigimda akintimda kırmızı leke vardı . Sabah ezanına kadar uyumadım. Camurumsu oldu sonra .Bugünde aynı şekilde alttan agrım var ve yine camurumsu geldi ara ara. Adet zamanlarimdayim ama stresste hat safhada .2 gündür kaynanamlardayiz gece yatmaya annemlere geçiyorum(ki ev boş kendi evi çoluk çocuk kalabalik) diye surat ve laf duyuyoruz.Rahat edemiyorum arkadaş edemiyorum... Yarın açık yer bulursam muayane ye gideceğim .

İlk bebeginiz mi??? Benimde bazen oluyor acaba başka bir şey mi diyorum
Evet canim ilk. Ben de daha önce hep acaba mi dedim ama bugün midem ve bagirsaklarim gayet rahatken pıt pıt biseyler oluverdi birden sol tarafımda. Değişik biseydi, bebek oldugunu düşündüm. Hatta ondan 1 saat sonra eşim karnıma egilmisken yine hissettim aynı şeyi. Şiddetli tekmeleri sabirsizlikla bekliyorum

Ya ben 16+1 im içerden bişey seğiriyo gibi oluyo ama öyle bariz tekme falan hissetmedim endişe ediyorum ilk gebeliğim
Erken canım daha kelebek gibi uçuşmalar hissedersin sen :) ilk gebelikler biraz geç hissediliyo benim 2. Gebeliğim Doktor bana bile biraz daha var hissetmene dedi 16. Haftadayken şimdi biraz biraz hissediyorum ama benim çok toplanıyo sağ tarafım kocaman oluyo

Kızlar her sabah kusuyodum hatta kendimi iyi hissediyodum bebek iyi diye ama bu sabah bulantım kesildi eşim sakın doktora gidelim deme diyo bebek iyi midir ya çok korkuyorum böyle kesilen var mı

Kızlar her sabah kusuyodum hatta kendimi iyi hissediyodum bebek iyi diye ama bu sabah bulantım kesildi eşim sakın doktora gidelim deme diyo bebek iyi midir ya çok korkuyorum böyle kesilen var mı
Bulantılarinin kesilmesi geç bile kaldı.... Çoğu kişinin sabah bulantısı kesildi diye tahmin ediyorum... Bence her şey yolunda

Kurtuldun işte sevinmelisin hemen kötüyü düşünme doğuma kadar süremezdi kusmalar.. Şimdi keyfini çıkarma zamanı

Kurtuldun işte sevinmelisin hemen kötüyü düşünme doğuma kadar süremezdi kusmalar.. Şimdi keyfini çıkarma zamanı
Bebek iyi olsun da her derdine razıyım kuzum bi öğrenseydim iyi olduğunu içim rahatlardı çok alışmıştım kusmaya demek ki bebek iyi diye düşünüyorum hep

Sizde kaşıntı basladimi kizlar
Ilk hamileligimde bacagimda ve gobegimdeydi bunda sirtimda cok kötü elimde yetisemiyo ve genelde aksamlari basliyo yatinca cok sikinti ya surekli kendimi kasimak istiyom zor tutuyom valla baslayinca devami geliyo cunku

Göğsüm kaşınıyor genelde sırtımda da var aşırı değil ama genişledikçe kaşınma artacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…