2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ne doğru söylediniz...ben bu dediğinizi tanidigim kaç ailede test ettim...evlâtlarimiz hayırlı evlat olsun inşallah hepimize...güçlü, akıllı, sağlam bireyler olsunlar. Dünyamızdaki kötülüklere çare bulsunlar, faydali insanlar olsunlar...

Günaydın kızlar, benin karnım bazen kocaman oluyo bazen iniyo hiç bişey yok gibi özellikle sabahları aç karnına gözlemliyorum. Sizde de oluyo mu böyle indiği zamanlarda baya tedirgin oluyorum
Evet sabah iniyor o şişkinliği...gebe değilken de öyle olurdu, sabah dümdüz olurdu. Endişelenecek bir sey değil Allah korusun cümlemizi

Herkesin bayramını kutlarim güzel anneler...2. veya 3. gebeliği olanlar, kaçıncı haftada bebişleri hissettiniz? Ve karnınızın neresinde ? Göbek deliğinin altinda mi oluyor üstünde mi? Ben ilk gebeligimde 17. haftada hissetmiştim ama nerede hissettim hatırlamıyorum. Ayrica öyle pıt pıt ya da kelebeğin kanat çırpması gibi değil sert ve net bir hareketti

17 haftada zaten net oluyor ki hareketi. Minik pıt pıtlar ilk gebeligimde 16. Haftada hissettim bunda 13. Haftada başladı

kızlar mutlu bayramlar seneye 3 kişi olucaz biz de çok heyecanlıyım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, benim de giydiğim elbiseler de artk karnım belli olmaya başladı, ama bnmde bi iniyor bi çıkıyor yemek yediğim zaman yırtılcak gibi

Şimdi size bir soru sorayım.Ben yarın 14+0 olacağım.14.haftada mı 15.haftada mı oluyorum.Doktor 16.haftada gel dedi.Ona göre bir hesaplama yapacağım daİşin garibi Bu benim ikinci hamileliğim.Hala şu hafta işini kavrayamadim

14 bitip 15in içinde olmuş oluyon canım yani 15 sin artık

Doktor 16 da gel dediyse 16yı doldurduğunda gel demek istiyor. Yani benimki öyle en azından. 16+bişey olduğunda gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…