2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kizlar merhaba kamudaki 24 haftada idari izin uygulamadi devam ediyormu bilginiz varmi
24 de çıkınca ücretsiz dogum iznine daha mı erken gidiyorsun. yani anlamadığım şu doğumdan sonraki 4 ay ücretli izin öne mi cekilmiş oldu yoksa hem önden idari izin hem sonrasında 4 ay kullanabiliyor muyuz anlamadım

Ya özel sektördekiler hamile değil mi?
Neden bize yok. Çok ağır şartlarda çalışıyorum benimde çok ihtiyacım var

İyi günler kızlar.Benimde test sonucum çok şükür iyi çıkmış.Yarın bir de doktora gidip göstericem bakalım

bende senin gibiyim, fiziken oturuyorum sürekli ama çok baskı var sinir stres kalmıyo bende akşama kadar
Ona şükret cnm sen yine ben hem Adanadayım çok sıcak +maske hem de tüm gün fabrikada üretimde gezmem gerekiyor. Hamile olduğumu öğrenmesem istifa edecektim üzerimdeki baskıdan. Şimdi hiç katlanamıyorm. Allah yardımcımız olsun

Ayy çok sevindim ya bu plesanta haberini insallah ben de verebilirim çok şükür canım gerçekten çok sevindim senin için

Ayy cok doğru valla kiz benm abimin ismide ömer oda kucukken cok yaramazdi hic yerinde durmazdi hep agaclarda falandi ve cok sinirli gergindir gerci evlenince biraz yumusadi ama genel olrak soyledigin ozellikler hep mevcut onda
Bizimki hala bekar inşaallah evlenince bizimki de yumuşar yoksa bu gidişle işi zor:)

Bende özel sektörde çalışıyorum.
şirketim devlet bu konuda değişikliğe gitmediği sürece bizde hamile çalışanlarımızı 24. Haftadan sonra idari izinli sayacağız diye bilgi verdi.
Ancak 37. Haftadan sonra kullanabileceğimiz 16 haftalık doğum izni de otomatik olarak öne çekilmiş oluyor son aldığım bilgiye göre.
Doğumdan sonra bebekle geçireceğimiz sürede yaklaşık 1 aylık kayıp olacak ona da bi çare düşünülür heralde..

nasıl bi özel sektörmüş o biz de 32 ye kadar devam

Ya özel sektördekiler hamile değil mi?
Neden bize yok. Çok ağır şartlarda çalışıyorum benimde çok ihtiyacım var
Bunu ben de çok soeguladım. Bizimki can değil mi bize korona bulaşmıyo mu anlamıyorum ki şartlarımız neden farklı kamudakiler

Merhaba kızlar 🖐🖐 bir süredir yoktum. Yoğundum. Beni unutmadınız inşallah ben daha cinsiyet öğrenemedim. Kontrolüm cuma fünü inşallah öğreniriz

Bunu ben de çok soeguladım. Bizimki can değil mi bize korona bulaşmıyo mu anlamıyorum ki şartlarımız neden farklı kamudakiler
bize hamileler evden çalışcak dediler komple evdeyim ama başımı hiç kaldıramıyorum ki pcden çok yoğun baskı stres 24 haftadan sonra izin dha iyi olurdu iş yerinden tek farkım koronodan korunuyorum Allahtan

bize hamileler evden çalışcak dediler komple evdeyim ama başımı hiç kaldıramıyorum ki pcden çok yoğun baskı stres 24 haftadan sonra izin dha iyi olurdu iş yerinden tek farkım koronodan korunuyorum Allahtan
Sinir stres ve pc başında olduktan sonra çok da fark olmuyor ki. Bize bunlar da zaralı koronadan korunup bunlara maruz kalmak da kötü yani. Ben 32. Haftadan önce doktorumla konuşup alabilirsem rapor alcam oradan belki 3-4 hafta yırtarım. Gerçekten 32. Hafta zorluyor. Ben daha şimdiden zorlanıyorum , o zamanları düşünemiyorum. Benim de işim çok yoğun stresli . Masa başıyım ama sürekli masada bile oturamıyorum. Hep bi curcuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…