2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu gün baya araştırma fırsatım oldu devam ediyormuş canım

Acaba doktordan 24. Haftaya girdiğimizde dair belge alıp onu idareye mi teslim ediyoruz?
Benm de 31 ağustosta okul açılırsa 23. Haftada kalıcak. Sürekli öğretmenleri de değişsin istemiyorum kuzularımın. Haftaya idareye bildirmeye planlıyorum. Kadro açsınlar en azından okula atamalar için.

Doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta izin hakkı var normalde kamuda.ona ilave şimdi 24 haftadan 32 haftaya kadar olan kısmı idari izinli saymışlar.

Doktor raporu isteyeceklermiş sanırım onunla birlikte idari izinli sayılacakmışız.bende 22.haftada oluyorum düzeni bozmamak adına 2 hafta rapor almayı planlıyorum.

Doktor raporu isteyeceklermiş sanırım onunla birlikte idari izinli sayılacakmışız.bende 22.haftada oluyorum düzeni bozmamak adına 2 hafta rapor almayı planlıyorum.

Aynen kuzum ben de öyle düşünüyorum. En azından çocuklar yeni öğretmene alışmış olurlar.

Hoşş...
Okulların açılacağını sanmıyorum ama 31 ağustosta.
Vakalar yine artışta
Düşünüyorum düşünüyorum hiçbir şekilde bizim okul uygun değil pandemi için alınan kararlara.
Yakında öğretmen masasına da çocuk oturtucam.
Sınıflar kalabalık.
Okul kalabalık
Aşırı sıcak.
Nasıl olur bilmiyorum.

Bende açılacağını düşünmüyorum canım.özel eğitim öğretmeniyim birde.o çocuklar ne maske takar ne kendilerini koruyabilirler, hepsinin engeline ek kronik hastalıkları oluyor.Açılırsa perişan olurlar.bizde öyle tabi. Akşama kadar dip dibe oluyoruz.

Ahh Allah yardımcın olsun benm de 2 tane raporlu kaynaştırma öğrencim var. Bir de evde eğitime gidiyordum %70 fiziksel ve zihinsel bir öğrenciye. Büyük sabır işi gerçekten. İnşallah farklı bir çözüm bulabiliriz bu sürece.
Çocuklarım adına çok üzülüyorum ben de.
4 olmuştuk bu yıl
1de almıştım. Gözümün önünde büyüdüler hep.

Amin inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun canım,yavrucuklarımızında Allah yardımcısı olsun inşallahçok özledim bende yavrucuklarımı ama bu süreçte onlar içinde bizim içinde en sağlıklısı bizim çalışmamamız olacak gibi

Ben de öyle düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…