2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ya özel sektördekiler hamile değil mi?
Neden bize yok. Çok ağır şartlarda çalışıyorum benimde çok ihtiyacım var
Oyyyyy hele benim sağlık sektörü bir de ayaklarım şişti sabahtan beri koşturuyorum dün akşam davul gibi olmuştu ayağım klima açık değil virüsten dolayı sırılsıklam oldum terden hamile olduğum için oksijen de yetmiyo maske kapatıyo ilaç anlat tedavi anlat doktora koş hastaya koş bittim valla

ALLAH KOLAYLIK VERSİN. Gerçekten çok zor senin de . Keşke bizi de düşünen birileri olsaydı

1 aylık rapor alınıyor mu canım? off bende istemiyorm hiç gitmek çalışmak çok zorlanıyorum sen gibi Rabbim yardım etsin
Tam ne kadar verebiliyor bilmiyorum. Ama ben 3 aylıkken almak istedim doktorum şimdi harcamayalım. 5 aydan sonrası sana daha zor olacak son aylarında kullanırız dedi. Ama toplam kaç gün yazabiliyor sormam lazım. Bir seferde 10 gün yazabiliyor onu biliyoru 10+10 yapabiliyorsa o bile yeter yani hiç yoktan

en zor snn bu dönemde hele gerçekten Allah yardımcın olsun cnm

şimdi harcamayalım dediğine göre belli bir kotosı var demek ki aman almak isteyen 2 yıl bile alıyor gerçi ben anlamıyorum

Benimmde halamoluyor eskisi gibü çok değil ama 2 günd0r çıkartıyorum mesela 1 aydır çıkarma yoktu. Sanırım ara ara yaşıcaz
Cok şükür daha cikarmadim da ama bulantida kötü iste digerinde ne rahatmisim ben ya bu gebelik beni cok zorluyo hic yürüyüş falan yapamiyom hemen yoruluyom

Cok şükür daha cikarmadim da ama bulantida kötü iste digerinde ne rahatmisim ben ya bu gebelik beni cok zorluyo hic yürüyüş falan yapamiyom hemen yoruluyom
Bu yaz ve maske dönemi de sıkıntımıza sıkıntı kattı bence. Ben de yürüyüş yapamıyorum hemen yoruluyorum dediğin gibi daha ağırlaşmadık bile ağırlaşınca napıcaz bilmem

Bu yaz ve maske dönemi de sıkıntımıza sıkıntı kattı bence. Ben de yürüyüş yapamıyorum hemen yoruluyorum dediğin gibi daha ağırlaşmadık bile ağırlaşınca napıcaz bilmem
Ayy valla hic bilemiyom inan son aylarda nasil olcaz ben yerimden kalkamayacam herhalde gerci sicak hava da insani gevsetiyo .. maske basli basina sikinti zaten ben hic nefes alamiuom gittigim yerlerde insanlar azsa indiriyom valla yoksa nefes nefese kaliyom gerci biz gec saatte cikiyoz yuruse o zaman insanlar fazla olmuyo sokaklarda

en zor snn bu dönemde hele gerçekten Allah yardımcın olsun cnm
Sağol canım doğuma kadar çalışırım diyorum ne zaman çıkabilirsem izne hemen çıkcam akşamları yemek yapmak hazırlamak işkence yapamıyorum yiyip hemen uyuyorum hiç enerjim yok

şimdi harcamayalım dediğine göre belli bir kotosı var demek ki aman almak isteyen 2 yıl bile alıyor gerçi ben anlamıyorum
Ben düşük riskimde 2 kere ayrı ayrı 5er günlük almıştım. 10 günlük verince haftasonları da dahil oluyor o yüzden öyle yapmıştık. Şimdi de okullar açılınca 2 hafta okula gitmek istemiyorum doktorum yine 5 5 2 kere veririz,2 hafta sorun olmaz dedi. Sanırım 10dan fazlası sıkıntı oluyor.

Sağlık ocakları gebelik takibi yapmak zorundalarmış yoksa ceza alıyorlarmış. O yüzden illa gelin diyolarmış. Ben daha çocuk bile düşünmezken doktorum hamile olursan mutlaka haber ver diyordu anlam veremiyordum

Son düzenleme:
Kızlar ikili test sonucum. Doktor sadece iyi dedi. Nelere bakılıyor bilgi verebilecek biri var mı?

Eklentiler

• IMG_20200810_210851.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 48
bize hamileler evden çalışcak dediler komple evdeyim ama başımı hiç kaldıramıyorum ki pcden çok yoğun baskı stres 24 haftadan sonra izin dha iyi olurdu iş yerinden tek farkım koronodan korunuyorum Allahtan
Ben de özel sektördeyim. Bizim de öyle hamileler evden çalışıyor diğerleri de haftada 2 gün gidiyor zaten ama ben konsantre olamıyorum artık ilerleyen zamanlarda nasıl olacak bilmiyorum. 24. Haftada ayrılacaklar çok şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…