2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aa oluyo bazı yerlerde diye duymuştum. Of sırf bunlar içinse cidden bozulurum ya vakit ayırıp gitcem sonuçta
5. Aydan sonra kalp atışını dinletiyorlar bir aletle. O kısmı iyi oluyor onun dışında kilo tansiyon. Bende az önce geldim kilo tansiyon baktı şeker yükleme tarihini verdi aşıyı söyledi

Kızlar suan 17+2deyim doktorum 18-20 haftalarda tetenoz için sağlık ocağına git dedi suan gitsem vururlar mı birde bu haftalarda baska bi işlem yapılıyor mu sağlık ocağında , yeni tasındığımız için burdaki sağlık ocağı pek arayıp bilgilendirmiyor

Canim ben şimdi çiktim sağlık ocağından. Tetanoz normalde vurulabilirmis ama 18-19 ,haftaya kadar gebelerde düşük riski olduğundan 20.hafta dedilwr bana. 1 Eylül'de gideceğim. Kan aldilar, d vitamini verdiler, bebisin kalp atışlarını el doppleri ile dinlettiler, tansiyon kilo bu kadar

Ahh ne güzel.amin inş kuzum.ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana

Aa oluyo bazı yerlerde diye duymuştum. Of sırf bunlar içinse cidden bozulurum ya vakit ayırıp gitcem sonuçta
Ben de bugün gittim tetanoz için canım ama 19+3teyim bir aletle kalp atışı dinledi derinden geliyor dedi 2 hafta daha bekleyelim öyle yapalım dedi. 20 24 arası vakti varmış çok erken gitmeyin. Bir de kiloyla tansiyon ölçtüler o kadar.

Ah zaten sen de gitmişsin :)

Tamam canım sağol bende bir iki hafta sonra gideyim o zaman

ben biraz once saglik ocagina gittim hem kaydimi aldirmak hem asiyi sormak icin persembeye cagirdi 20. haftada yapiyorlar bildigim kadariyla

Aşıyı bende sordum. Bir ay sonra şeker yüklemesi zamanı yapalım dedi yada 27. Haftada yaparız nasıl istersen dedi. Tek doz olacak benim aşı. Belki diğer ay yaptırır kurtulurum. Ayrıtılı için randevu almam lazımmış sadece tıp Fak yapılıyormuş burda

Aynen canım ilgi güzeldi. Riskli gebe olduğundan 2 haftada bir arariz seni dediler. D vitamini verdiler de doktorla görüşmeden kullanmam tabi. Alet çok iyi bişey değil duyamayabiliriz falan dediler ama duyduk çok şükür. Bebeğin sırtını falan dönmesi lazımmış net duymak için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…