- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #12.181
korkma canim saglik haberlerini alirsin umarim. Bize de haber verGünaydın kizlar... Dünden beri bulantım var bugün hafifledi biraz ama her şey kokmaya başladırandevumu bir hafta erkene aldım bugün gideceğim, inşallah bir şey yoktur...çok korkuyorum. Çünkü anormal derecede kustum dün... Bugün de aynı olacak gibi his var içimde inşallah bebek sagliklidir çok korkuyorum
Aynen canım çok şükür sağlığı yerindegunaydinnhayirlisi olsun canim saglikli olsunda bi sonraki kontrolde gosterir
Korkma canım iyi düşün iyi olsun erkene çekmen iyi olmuş içini rahatlatmak için.. her şey yolundadırGünaydın kizlar... Dünden beri bulantım var bugün hafifledi biraz ama her şey kokmaya başladırandevumu bir hafta erkene aldım bugün gideceğim, inşallah bir şey yoktur...çok korkuyorum. Çünkü anormal derecede kustum dün... Bugün de aynı olacak gibi his var içimde inşallah bebek sagliklidir çok korkuyorum
günaydın hayırlısı diyelimGünaydın kızlar, biz geldikkk
Ama göstermedi yaaaa
Bacaklarını hiç açmadı bebe
iyi düşünelim cnm iyi olsun bizi de bilgilendir çıkınca..Günaydın kizlar... Dünden beri bulantım var bugün hafifledi biraz ama her şey kokmaya başladırandevumu bir hafta erkene aldım bugün gideceğim, inşallah bir şey yoktur...çok korkuyorum. Çünkü anormal derecede kustum dün... Bugün de aynı olacak gibi his var içimde inşallah bebek sagliklidir çok korkuyorum
Canim çok geçmiş olsun. 2 hafta önce aynı şikayet bende de vardi, yemek sonrası aşırı derece istifra etmiştim, ertesi günü yine aynı şekilde. Doktora söyledim prilam verdi, hala ara ara bulantım oluyo ama hiç kullanmadım bile. Doktorum her bünye farklı olduğundan normal olduğunu ama yine de bu haftalardan sonra istifra olayını pek istemediklerini belirtti. İçin rahat olsun, herşey yolundadır Allah'ın izniyleGünaydın kizlar... Dünden beri bulantım var bugün hafifledi biraz ama her şey kokmaya başladırandevumu bir hafta erkene aldım bugün gideceğim, inşallah bir şey yoktur...çok korkuyorum. Çünkü anormal derecede kustum dün... Bugün de aynı olacak gibi his var içimde inşallah bebek sagliklidir çok korkuyorum
Rica ederim inşallah geçer tez zamanda ilaç kullanmana gerek kalmadan canımçok teşekkğr ederim cnm bugün biraz bekliyim bakalım
Ömer çok güzel bir isim. Eşimin ismi ve ismini taşır. Adaletli merhametlidir. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama tek başına kullanın kullanacaksanız. İki isim olunca karakter değişiyormuş
İyi hadiKızlar normalde bugün aşı için çağırmışlardı beni ama şimdi ebe aradı. Bugün kontrole gelin 20-21.haftaya aşı günü ayarlayalım dedi. Boşuna gerilmisim bugün icin
Ayy cok doğru valla kiz benm abimin ismide ömer oda kucukken cok yaramazdi hic yerinde durmazdi hep agaclarda falandi ve cok sinirli gergindir gerci evlenince biraz yumusadi ama genel olrak soyledigin ozellikler hep mevcut ondaBende Ömer isminin tek başına çocuklara çok ağır geldiğini düşünüyorum. Olgun insanlar hep öyle söylerlerdi maalesef bunu kardeşimde de yaşadık gördük. Annem kardeşime hamileyken rüyasında mübarek bir zat görüyor. O zaman henüz cinsiyeti belli değilmiş. Bu mübarek zat diyor ki senin oğlun olacak ona Ömer adını ver. Böylelikle Ömer adını vermişler kardeşime. Sadece Ömer.. 2. bir isim yok ama kardeşim çok yaramaz bir çocukluk geçirdi. Kaç defa düştü kafasını gözünü yardı.Yüzü göz çevresi hep dikiş izleriyle doludur. Şimdi 27 yaşında ve hala çok hareketli ayrıca agresif, sert ve gergin bir karakteri var. Adaletli mi evet çok adaletli çok da merhametli ama aşırı gergin ve sinirli. Ve sadece o değil benim çevremde rastladığım tüm Ömerler bu şekilde. (yalnızca ismi Ömer olanlar) Kendi aile çevremden uzakta başka bir ilde yaşıyorum rastladığım tanıştığım adı sadece Ömer olanların ortak özelliği agresif gergin ve sinirli olmaları. Kardeşimin çocuklukta başına gelenlere hep yaşını başını almış insanlar ismi ağır geliyor diye yorumladılar. Bir ara adını değiştirmeyi Ömer'e ek olarak bir isim daha vermeyi düşündük. Ama sonra kulağına sadece Ömer okunduğu için vazgeçtik. Ben bu yüzden çocuğa Ömer ismi verilecekse yanına muhakkak Ömer'i yumuşatacak bir isim daha verilmesi gerektiğine inanıyorum. Ben mesela oğlum olursa Ömer Hilmi koymak istiyorum ama eşim kardeşimin adı ailede 1 tane Ömer var diye istemiyor
Hade hade iyisin iki haftaya kadar yok cızzzKızlar normalde bugün aşı için çağırmışlardı beni ama şimdi ebe aradı. Bugün kontrole gelin 20-21.haftaya aşı günü ayarlayalım dedi. Boşuna gerilmisim bugün icin
belki de öyle değilim bilemiyorm, kendi kendime evham yapıyor olabilir, ama doktora gitsem ultrasonda anlar demi canım?Rica ederim inşallah geçer tez zamanda ilaç kullanmana gerek kalmadan canım
Of aynen ya çok şükürHade hade iyisin iki haftaya kadar yok cızzz
Çok şaşırdım canım eşim hiç öyle değil çok sabırlı ve sakindir hattaBende Ömer isminin tek başına çocuklara çok ağır geldiğini düşünüyorum. Olgun insanlar hep öyle söylerlerdi maalesef bunu kardeşimde de yaşadık gördük. Annem kardeşime hamileyken rüyasında mübarek bir zat görüyor. O zaman henüz cinsiyeti belli değilmiş. Bu mübarek zat diyor ki senin oğlun olacak ona Ömer adını ver. Böylelikle Ömer adını vermişler kardeşime. Sadece Ömer.. 2. bir isim yok ama kardeşim çok yaramaz bir çocukluk geçirdi. Kaç defa düştü kafasını gözünü yardı.Yüzü göz çevresi hep dikiş izleriyle doludur. Şimdi 27 yaşında ve hala çok hareketli ayrıca agresif, sert ve gergin bir karakteri var. Adaletli mi evet çok adaletli çok da merhametli ama aşırı gergin ve sinirli. Ve sadece o değil benim çevremde rastladığım tüm Ömerler bu şekilde. (yalnızca ismi Ömer olanlar) Kendi aile çevremden uzakta başka bir ilde yaşıyorum rastladığım tanıştığım adı sadece Ömer olanların ortak özelliği agresif gergin ve sinirli olmaları. Kardeşimin çocuklukta başına gelenlere hep yaşını başını almış insanlar ismi ağır geliyor diye yorumladılar. Bir ara adını değiştirmeyi Ömer'e ek olarak bir isim daha vermeyi düşündük. Ama sonra kulağına sadece Ömer okunduğu için vazgeçtik. Ben bu yüzden çocuğa Ömer ismi verilecekse yanına muhakkak Ömer'i yumuşatacak bir isim daha verilmesi gerektiğine inanıyorum. Ben mesela oğlum olursa Ömer Hilmi koymak istiyorum ama eşim kardeşimin adı ailede 1 tane Ömer var diye istemiyor
Bunu bende merak ediyorumOf aynen ya çok şükürsağlık ocağı kontrolünde ne yapıyolar bilginiz var mı bebisler? Ultrason falan olur mu acaba bebitoyu görürüz gitmişken
Kilo tansiyon falan bakarlar herhalde ultrasonun ne işi var saglik ocağında kizOf aynen ya çok şükürsağlık ocağı kontrolünde ne yapıyolar bilginiz var mı bebisler? Ultrason falan olur mu acaba bebitoyu görürüz gitmişken
Tansiyon kilo falan ölçeceklermis de sırf bunlar için de kontrolünüz var falan denmez herhaldeBunu bende merak ediyorum
Bende öyle biliyorum da ondan merak ettim bencede çok gereksizTansiyon kilo falan ölçeceklermis de sırf bunlar için de kontrolünüz var falan denmez herhaldeişyerinden izin alıp gidicem sonuçta, evde baskül var, tansiyonu da hastanede rutin olarak ölçüyolar pek gerek yok yani bu durumda inşallah bilen vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?