2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ? Memnun musunuz

Günaydın kizlar
Öncelikle çalışan annelere çok çok kolay gelsinben de çalışanım ama saolsunlar bana çok kolaylık sağlıyorlarise dönüşümde sonsuz bir minnet borçlu olacağım iş arkadaslarima ve amirlerimehatta iş yerim yoğun olduğu için geçen ay sakin bir yere tayin istemiştim ama red verdiler

Günaydın Hanımlar, bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı tetenos aşısı yaptı hemşire bir de ben hiç d vitamini kullanmamıştım. Eczaneden alıp kullanabilirsin dedi değerlerime bakılmadı (sağlık ocağında bakılmıyomuş) düşük mü değil mi diye. Ocean diye bir ürünü tavsiye etti eczacı parapen içermiyor doğal ürün dedi. Onu aldım sizce değerlerime baktırıp mı kullanayım yoksa bi zararı olmaz mı dersiniz.

Benimde değerime bakmadan verdi doktor canım..benim hep düşük çıkar ama normal zamanda da yılın belli zamanları hep takviye alırdım.

Kızımız olacak sonunda öğrendik ilk söylenen erkekti
Banada yok tahmin edemiyorum dedi 1 hafta önce , sonra erkek dedi. Eşime %10 yanılma payım dedi. Ben içeri girdim kızda olabilir dedi. Dün bir daha gittik komple unutmş ne hissediyorsun dedi ilgisizliğin bu akdwrı. Siz erkek gibi demiştiniz dedim yok yanılmışım dedi nasıl yani kız mı dedim baktı baktı 3 haftaya daha net söylerim dedi. Böyle muallakta kaldı hayır madem bi o bi bu diyorsun hiç bir şey deme ya bu ne?

Ayyy gercekten cok sinir bozucu bana da 13 te erkek demişti, hem de cok emin sekilde. Sonra 14 te aa kız galiba dedi, cıkıntıyı göremiyorum dedi. Bugün de kesin kız dedi. Yine seninki kadar dolandırmamış lafı. Ama bu hafta da bişey demese baska doktora giderdim sırf cinsiyet icin

Sağol kuzumm 13. haftada erkek demişti, baya da emin konusmustu hatta doktor söylediğimi yutuyorum %100 kız dedi bugün
Bana da şimdiye kadar net konuşan biri hiç olmadı göstermiyor ama kıza benziyor dediler.kız gibi hayal kuruyorum hep erkek derse sonradan baya sürpriz olacakmaşallah maşallah senin bebişine yaa darısı öğrenemeyen bizlerin başına inşallah

Amin canımm Benziyo lafına gıcık oluyorum valla ne demek benziyo inşallah öğrenirsiniz bir sonraki kontrolde siz de

Kızlar son adete göre benim doğumum 24 ocağa geliyor ama doktorun bugün verdiği ultrason kağıdındaki ölcümde 17 ocak yazıyor 1 hafta önden gidiyor demişti zaten, acaba doğum tarihi olarak ölcümleri mi dikkate almak gerekiyor?

Oceani benm doktorda onerdi canm ana daha alamadim ben kullanmak gerek cunku bende bunda beslenmeme hic dikkat etmiyorum

Değişir canim bazen önden olur bazen geriden son ayda belli olur artk muhtemel tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…