2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Sat tarihinizi baz alın her zaman. İri bir bebek tir ondam önden gidebilir. Bu erken doğacağı anlamına gelmiyor. 2.500 ile 3.999 kilo arası normal sayılıyor 39.haftada. Bu da bazı bebeklerin zayıf bazıların tontik doğabileceği anlamına gelir

ay oda bi değişik ya insanında canını sıkıyor, bizim doktor 12. hafta da kız demişti hala gittiğimiz de kız diyor eşim, değişme olmazmı dedi 30 yıldır bu işi yapıyoruz hiç yanılmadık dedi havalar 1500

Bende azönce geldim kontrolden test sonucum için gayet güzel çıkmış dedi ultrasonla baktı tekrar kemik yapısına falan iyi dedi cinsiyet için tekrar erkek dedi ilk defa bıgün uyumlu çıktı 17+ 6 dedi herşeyi gayet uyumlu dedi 3 hafta sonra tekrar çağırdı birde detaylı ultrason yaptırmamı söyledi

Merhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ? Memnun musunuz
Ben almadım canım canım yiğenimin var elektrikli onu alıcam ondan.Ama o olmasaydı almazdım büyük ihtimal reflü yastığı varya ondan alıcam ben

Benim bebeğim de 7-10 gün onden gidiyo biz çok ufak
insanlarız neden büyük acaba anlamadım

Bugüne kadar beni sağlık ocağından hiç aramadılar kızlar kaydımı da yaptırmıştım doktorada söyledim aramaları lazım biz burdan onlara gönderiyoruz bilgilerinizi dedi gidip bi sorun dedi

Bugüne kadar beni sağlık ocağından hiç aramadılar kızlar kaydımı da yaptırmıştım doktorada söyledim aramaları lazım biz burdan onlara gönderiyoruz bilgilerinizi dedi gidip bi sorun dedi
Daha var canim cagirirlar herhalde bende hastaneye giris yaptığımin ertesi gunu aradilar beni 20. Haftada gel dediler

Ayy ben hala karincalanma olarak hissediyom bebeğimi oda cok az ilk bebegimde 4. Aydan sonra siddetli tekmelere gecmistik bunda gecemedik
İnanmıyoruuuuuummm seninde benim gibi oldu desenee nasıl hissediyorsun alışabildin mi kız fikrine
Insan alisiyo kiz ama hala içimde erkek hissi var ya cok istedigimdendir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…