2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
siznle doğum tarihlerimiz aynı sayılır, benimde bi kaç gündür yoktu hareket bugn yine yoğunlaştı eşim bile hissetti hatta çok farklı güzel bi duydu
Yaa inşallah bizim de şiddetlenir artık, eşim her akşam sabırla dinliyo bekliyo ama tık yok hareket hissettikce de kalbim eriyo gibi, annelik böyle böyle yüklenecek herhalde bünyeye

Kızlar selam hamileyim 5 haftalık doktor kesen var 2 hafta sonra gel dedi ama kese fotosunda kesenin içinde bişey var. Haziranda düşük yaPtıgımda boş keseydi belli bariz bişey yoktu atıcam bi bakarmısınız yolk kesesimi oluşmaya başlamış acaba

Eklentiler

• 19C9D05D-0A25-4E55-B921-C6D52D39FA7E.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 80
ben çocukla online egitimden aşırı derecede şikayetciyim. Ama böyle olması gerekti öncelik sağlık. Ancak iş yerleri artık çocugun da olsa geleceksin diyor. Bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum üzgünüm.
dediğiniz konuya gelince umursamayan çok fazla, kendi maske takıp cocuga takmadan marketlerde gezen anneler mi dersin, dolu her yer

Kızlar ben hareketlerini hissediyorum bebeğimin düzenli olmasada karin bölgem de hiç yağ yok çocuk nerde ne tarafta anında elimle dokunuyorum yukarı çıktı baya artık normal mi bukadar erken yukarı çıkması 15+4 teyiz bugün genelde hep sol tarafimda

Ben 2’li testi yaptırmadım 4 lü testi yaptırırım diye onu da istemedi doktora gidince söylüycem inşAllah

Kizlar bugün itibariyle ben de bebeğin hareketlerini bariz hissettimçok şükür allaha bugünleri görmeyi yıllarca bekliyordum
Ayyy ben de istiyorum darısı başıma gözün aydın canım
Aynen sorumsuz aileler çok fazla onlar hepimiz için başta çocukları için risk teşkil ediyor. Zaten okullar her halukarda açılır daha fazla uzatamazlar bu durumu. Gerçi bir açıp kırtasiye sektörünü canlandırdıp tekrar kapatacaklar yorumu yapanlar da var ama ne olur bilemem. Aile tarafında da öğretmen tarafında da mağduriyet var bence. Öyle aileler var ki tam tedbir çocuk tertemiz ilgili alakalı. Öyle veliye can kurban öğrrtmen olarak da mutlu oluyoruz. Ama sorumsuz aile her ortamda sorumsuz maalesef. Hepimize sağlık ve güç kuvvet versin rabbim. Bu dönemde herkesin anlayış ve hoşgörü içinde olması lazım işverenlerin de

Kızlar alınacaklar konusunda araştırma ve aldıklarınız için paylaşımlara devam edin, biz tecrübesizler de azcık bir şey öğrenelim cinsiyet belli olunca yavaş yavaş ben de başlarım diyorum almaya. Ne alacağımı bilemiyorum tabiki. Kafa karmakarışık, lazımsız lüzumsuz bir şey almak istemiyorum

off sorma ben 5 tane zıbın atlet aldm yenidoğan aldm içine giydiririm die 4 tanesni delikli aldım rengarenk ama kış bebeği olduğu için üşütmemesi gerekmiş yanlş almışm tmm bende bliyorm kış bebeği ama içinde olunca ne bilim o kdr fark etmez demiştim aldklarmda bunlar aklınızda bulunsun beyaz gibi almak doğruymuş

Eklentiler

• 008EDA5E-B3C0-4CA2-901B-FB76D6655675.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 78
10lu hastane çıkışı
3 tane 5li zibin{ kis oldugu icin lazim olcak}
Kalin kışlık battaniye
Biberon emzik
Corap eldiven bere
Emzirme yastığı
Alt acma bezi , bez,islak mendil
Bornoz
Küvet, küvet filesi masraba kova lif sampuan bebek sabunu
Bebek yaği, pisik kremi
Bebek bakim cantasi(tirnak makasi taragi burun aspiratoru ates ölçer)
Ana kucağı yada puset cok lazim oluyo

Anne icin lohusa takimi ve ayrica baska pijama takimi göğüs pedi ve lohusa pedi
Sut pompasi ben calistigim donem yani okula gittigim zaman kullanmıştım sadece bide ilk baslarda bebek cok sut icmiuo benim sutum bol oldugu icin sagiyodum . Aklima gelenler bunlar kizlar

Bide hediyelik cok fazla geliyo kizlar fazla kendinizi alisverise kaptırmayın ve aldığınız kıyafetler 3_6 aylim alin bebis hemen buyuyo ilk 6 ay

Aa o deliklilere ben de bakıyordum yanlış mıymış. Ama dediğin gibi iç olcak onlar üstüne zaten bir şey giyecek gene de üşür mü . Dikkat edelim bari teşekkür ederim

Aa o deliklilere ben de bakıyordum yanlış mıymış. Ama dediğin gibi iç olcak onlar üstüne zaten bir şey giyecek gene de üşür mü . Dikkat edelim bari teşekkür ederim
o deliklileri 6 aylık alırsan yaza gelio ya olurmuş üstüne bişi giydirmeden sıcakta terletmezmiş ama yeni doğduğunda kış olacağı için deliklinin bi anlamı yokmş

Özellikle kadın doğum doktorları ,kadınlar bizimle aynı süreci yaşıyorlar daha anlayışlı olurlar daha kolay empati kurarlar diyoruz ama maalesef erkek doktorlar daha iyi oluyorlar cidden. Neden böyle çözemedi m

hamile kilodu kullanan varmı memnun musunuz? nomal kilotlar canımı acıtmaya başladı bnm
Normal külotlar beni de mahfetti. Hamile külotları da göbeği kapatacak sekilde yüksek oldugu icin yaz günü pişirir diye mantıklı gelmedi. Ben h&m den aldım, lohusa iç camasırları var h&m in. Hem sütyen hem atlet hem külot, cok basarılılar. Zaten dogumdan sonra da bi süre eski ic camasırlarımızı giyemeyiz. Bunları giymeye devam ederim diye düsündüm. ‘Mama’ serisi diye geçiyor, internet sitesinde mama külot diye arayın görürsünüz. Ben bi 5li paket aldım suanda cook memnunum

Ben şöyle bi liste yaptım cevremdeki tecrübeli annelerden aldıgım tavsiyelerle, belki faydası olur paylaşayım

Beslenme
  • Göğüs pedi
  • Göğüs kalkanı
  • Süt poşeti
  • Süt pompası (mamajoo çiftli aldım)
  • Emzirme yastığı
  • Biberon (2 tane pompadan cıkıyor, yeterli)
  • Su biberonu
  • Göğüs ucu kremi
Taşıma
  • Bebek arabası
  • Puset
  • Ana kucağı
  • Sling

Bakım
  • Pişik kremi
  • Şampuan
  • Bez (ilk başta sadece 1 paket)
  • Islak mendil
  • Ateş ölçer
  • Korbell bez çöpü
  • Tırnak makası ve törpü
  • Saç fırçası
  • Alt değiştirme matı
  • Bebek çantası
  • Emzik (2-3 tane)
  • Emzik askısı
  • Emzik kabı
  • Küvet & kova & file & sünger
  • Burun aspiratörü
  • Banyo termometresi
  • Alt temizleme pamuğu
  • Diş kaşıma aparatı
  • Cheeky chompers diş kaşıyıcılı fular (çok önerildi)

Burada giyim ihtiyacları yok, onların planını daha yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…